Nataša Bekvalac u Sarajevu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 15

Barbara

27-07-2009 17:37h
AHAHA HA HA HA HA HA! Urnebesno. Kakva zloca je ova Branka.

Maja

27-07-2009 13:52h
Taka e Branka!

Branka

27-07-2009 12:31h
Molim Vas, prestanite da je nazivate "divom", ona je samo još jedna obična novosadska sponzoruša koja stenje i mekeće dok "peva"!

Milica

27-07-2009 20:57h
A ko je po tebi,Branka,ako smem da pitam, eto prava pevacica??

Maja

27-07-2009 22:15h
Epa ete jas da kazam - edna dobra pejacka e na primer Aleksandra Radovic, ima super glas, ima drzenje, vospitanie, i super izgleda - ne e silikonska kako ovaa doticnava, a i ne e PROSTA kako ovaa nb

NatasaFans

28-07-2009 16:39h
Hahaha Majo bas me nasmeja . . . Prosta sigurno nije, a silikonska jos manje . . . Vidi se da ne pratis njenu karijeru . . .

@ Branka

Hahahaha ma da . . .

Sanja

29-07-2009 14:55h
Draga Majo, bez uvrede, ali ti pojma nemaš o našoj Nati!
A ti si ta koja lažno morališe, samim tim što misliš da je prosta jer ima silikone u grudima!
Kad bi imalo znala o njoj , znala bi i da silikone u ustima nema, inače bi značilo da je iste stavila u 9-toj godini života!
Na netu možeš pronaći njene nastupe od kad je bila klinka, pa pogledaj usta, ako ne veruješ!
A što se njenih bivših tiče, degutantno je i komentarisati!
Ali slobodno je mrzi, jer mržnja je najveći plod ljubomore!

Maja

28-07-2009 21:02h
@NatasaFans: daj ti se molam, ima silikoni na gradite, a mi se cini i usnite i' se naduvani taka! Mnogu me nervira
koga nekoj saka da se nametne so lazni vrednosti i lazen moral, kako sto ona pravi, na primer, idese vo Makedonija i se falese kako imala pari, stan, kola, i ne znam sto ne, a ne kaza deka stanot i' e poklon od nejziniot bivs mator decko kako sto se znae deka e taka niz cela Srbija! Ne se sekiraj, ne znaes samo ti da se informiras,i nie drugite znaeme da citame! Ne sum ljubomorna, bas naprotiv, koga ke vidam ubava i zgodna devojka (ama navistina) i devojka koja vredi na bilo koj nacin, go kazuvam na glas toa, ete ja kazav Aleksandra Radovic, eve da ja kazam i Ana Stanic od podobrite, a ovaa doticnava za sto e dobra - za foliranje i manipuliranje so publikata vo sekoja smisla na zborot?? Ti se molam... Lugjeto ne se cenat spored zborovite, tuku spored delata! A ovaa celo vreme zboruva edno, a pravi drugo! A i vekje ne moze da se probie so pesnite, koisto patem se edno golemo sr*nje, pa zatoa sekoj vtor den ja ima po magazini kako paradira naokolu polugola! http://www.svet.rs/clanak/miodrag-kosti%3F-nata%C5%A0-uvek-ustane-kad-i-ja-skuva-nam-kafu-i-napravi-sendvi%3Fe Ete, bujrum i citaj, cisto kolku da se potsetime koj bil "ljubovta" na nejziniot zivot pred nekolku godini! Sto mislis, koga ke legnela navecer so nego na sto mislela - na toa kolku e dobar, zgoden, mil, fin.... ili kolku mu e DEBEL.... NOVCANIKOT??

Maja

29-07-2009 16:27h
SANJO! Ne rekov deka e prosta poradi silikonite!Ne mi vadi zborovi od kontekst! Imam gledano intervjua od nea - tipkata e samobendisana do neboto i nazad i misli deka e mnogu pametna, a ustvari ramna e ko terasa! Me iritira koga nekoj dobiva zasluga mnogu povekje od toa sto stvarno vredi, a ona sigurno ne vredi za volkav mediumski prostor, ne mozes da odreces deka vekje nema tolku publika kako prethodno (a i prethodno kojznae navistina kolku zarabotuvala so toa nejzino "stenkanje"), deka e povekje od ocigledno deka samo gi zamara lugjeto sho se pojavuva po spisanija so banalni temi od tipot "kakva e hana nasabajle i sho jade za dorucek", a za silikonite - pa, gi imase i slikite bre na internet, toa ti e dokaz za toa deka deneska sekoja moze da bide riba! Jas ne sum ljubomorna, imam fakultetska diploma, zarabotuvam i povekje od toa sho mi e dovolno, ke idam sega na eden ubav odmor vo crna gora, ke uzivam, I IMAM PRIRODNI CICKI - ajde kazi mi, na sto da bidam ljubomorna? Na nejziniot glupav maz koj patem ne znae da kaze nekolku recenici koi mu gi sklopil nekoj drug?? Na parite za koi si se prodade samata sebe?? Neka pravi sekoj sto saka, nikoj ne e nevin, ama najvekje me nervira sto ona SE PRAVI DEKA E NAJNEVINA OD SITE DRUGI! I vekje ne vredi da se diskutira na "temava" !

Kuja

29-07-2009 23:06h
Ja ovu makedonku nista ne razumem. Jel moze Story da angazuje prevodioca za makedonski?

Sanja

31-07-2009 10:58h
Majo, stvarno ne vidim potrebu da je gledaš ili slušaš ako to ne želiš!
Svako ima pravo na svoje mišljenje i ona uživa veliku medijsku pažnju, verovatno zato što je mnogi vole! Tvoji komentari ovde prelaze svaku granicu! Ako je ne voliš ni na slici jednostavno okreni list!

amina

31-07-2009 14:05h
ma natasaa jee cooll dzaba pricas majoo

Kuja

31-07-2009 21:10h
Ma vidite da je Maja isfrustrirana do j.j. !
Ona sigurno voli neke brkate pevacice od 120kg. Takve joj ne smetaju.

Branka

06-08-2009 12:31h
Ona je moj idol!

Maja

29-09-2009 20:27h
KUJO, glupa si!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: