Jovana Nikolić i Marko Mišković: Strasna romansa na talasima

0
Nakon višegodišnjeg prijateljstva, pevačica Jovana Nikolić i bivši potpredsednik Crvene zvezde Marko Mišković uživaju u iskrenoj ljubavi koju su do prošlonedeljnog odmora u Hrvatskoj krili godinu dana
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell

Romansa pevačice Jovane Nikolić i bivšeg potpredsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Marka Miškovića, o kojoj se prošle godine samo nagađalo, otkrivena je prošle nedelje tokom njihovog krstarenja Hrvatskim primorjem. Uprkos tome što su pre dve godine kada se pričalo o tome da ih spajaju snažne emocije, Jovana i Marko bili samo prijatelji, od prošle nedelje više nije tajna da im je vreme donelo nežnu ljubav koju od prošlog leta brižno neguju. Plavokosa lepotica, koja je nedavno sa voditeljem i muzičarem grupe Flamingosi, Ognjenom Amidžićem, snimila duetsku pesmu Dodole i samo za nekoliko dana postala veoma slušana, krenula je na odmor u želji da se dobro odmori pred pripremu prvog albuma koji planira da objavi na jesen. Po rečima njihovih bliskih prijatelja, poslednje što su želeli i Jovana i Marko bilo je da njihova veza bude obelodanjena, budući da ni jedno ni drugo nikada nisu želeli da se na taj način eksponiraju, u čemu su i uspevali čitavih godinu dana. 

- Na odmoru sam sa prijateljima, uživam i pripremam se za poslovne izazove koji me očekuju, o čemu trenutno jedino i želim da pričam - bila je kratka Jovana na temu svoje romanse, dok Marko nije želeo da komentariše svoj emotivni život.

Više o ovoj temi pročitajte u magazinu Story, u broju 201 koji je u prodaji od 28. jula.

makonda-tracker