Džud Lo ponovo napao fotoreportera

1
Britanski glumac Džud Lou ponovo se našao u žiži interesovanja, ali ovaj put ne zbog profesionalnih uspeha, već zbog novog incidenta sa fotografkinjom, koji bi mogao ozbiljno da naruši njegov ugled

Naime, popularni glumac je sinoć u pratnji Leonarda Di Kaprija, Džej Zija, pevača Mišela Vilijamsa i reditelja Kristofera Nolana otišao na večeru u restoran Automat, u ulici Dover.

Međutim, po izlasku iz bara, Lou je imao incident sa dvadesetosmogodišnjom fotografkinjom Haršom Gopal, a u medijima kolaju dve verzije događaja. Džad kaže da je bio zaslepljen brojnim blicevima i da je pokušavajući da pobegne od njih, slučajno udario ženu, dok fotografkinja tvrdi da ju je glumac udario pravo u lice.

- Udario me je pravo u facu, to je bila prava žaoka, jer je bio veoma ogorčen, a lice me i danas boli. Možda on nije shvatio da je udario devojku, ali mogao je barem da se izvini – opisala je Gopalova incident.

Glumčev portparol izdao je saopštenje da je sinoćnji događaj bio incident, a da je Džud podigao ruku, jer je bio zaslepljen blicevima fotoaparata, i tako slučajno udario nekog ko je bio blizu njega, ali se izvinio i otišao.

Izgleda da Harša Gopal nije zadobila neke ozbiljnije povrede, ali zato ozbiljno razmišlja da podnese tužbu protiv glumca nakon što su objavljene fotografije njenih kolega na kojima se vidi njihov susret. Inače, ovo nije prvi put da Džud Lou ima problem sa fotoreporterima, on je čak 2007. godine uhapšen zbog vređanja fotografa, ali je slučaj obustavljen.

makonda-tracker