Ešton Kučer obrijao pola glave Demi Mur

0
Ešton Kučer odlučio je da u skladu sa svojom emisijom Punked, ispali i svoju suprugu Demi Mur, pa je na sajtu Twitter objavio je fotomontažu na kojoj je glumici obrijano pola glave

Iako su mnogi pomislili da je Demi Mur ponovila frizuru koju je imala pre više od deset godina u filmu G.I. Jane i nakon koga je mesecima bila obrijane glave, to nije tačno, jer su fotografije koje su se nedavno pojavile na Internetu delo njenog supruga. Naime, Ešton Kučer je odlučio da se našali sa svojom dragom i na sajtu za druženje Twitter objavio je fotomontažu Demi na kojoj je ona obrijane glave, ali sa čirokanom. Glumica se ni malo nije naljutila na svog dragog, jer je i ona poznata po šalama na istom sajtu, gde je svojevremeno objavila svoju sliku bez jednog prednjeg zuba. Kučer je ovom prilikom pokazao zavidno umeće u Fotošopu i maestralno obrijao glavu Demi Mur.

- Žena mi je upravo bila kod frizera. Šta mislite? Sviđa li vam se? - napisao je glumac, a Demi je na svojoj stranici prokomentarisala kako bi mogla zapravo da na svojoj glavi šeta njegove inicijale.

Ksenija Konić

makonda-tracker