Katarina Rebrača: Izazovi prekookeanske ljubavi

12
Nekadašnja manekenka i vlasnica humanitarnog fonda za borbu protiv raka dojke Katarina Rebrača od pre tri meseca uživa u strasnoj romansi na daljinu sa šest godina mlađim košarkaškim trenerom Momirom Gajićem
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nekadašnja uspešna manekenka, vlasnica humanitarnog fonda čije su aktivnosti usmerene na borbu protiv raka dojke, ali i modne agencije K Models, Katarina Rebrača, od pre nekoliko meseci uživa u novoj romansi. Izabranik njenog srca je tridesetogodišnji Momir Gajić, trener muške košarkaške ekipe na jednom univerzitetu u Rod Ajlendu, sa kojim se prvi put pojavila pre desetak dana na zabavi povodom konferencije mladih lidera dijaspore upriličenoj u klubu Miss Moneypenny na Adi Ciganliji. Nežni pogledi i zagrljaji najbolje su svedočili koliko prijaju jedno drugom, zbog čega na sve načine pokušavaju da sačuvaju svoju tromesečnu vezu na daljinu.

Iako rođena u Njujorku, gde je odrasla u kući Orsona Velsa, tridesetšestogodišnja Katarina u Sjedinjene Američke Države poslednjih godina nije odlazila često sve dok nije otpočela vezu sa Momirom koji je donedavno bio trener u školi Patterson u gradu Lenoir u Severnoj Karolini, jednoj od najprestižnijih školskih ustanova za košarku u Americi. Za vreme tamošnjeg boravka ovaj rođeni Beograđanin zajedno sa trenerom Krisom Čenejem doprineo je profesionalnom razvoju brojnih studenata, a sezonu 2003/2004. proveo je radeći sa košarkaškim klubom Minnesota Timberwolves. Inače, Momir je 2003. godine diplomirao internacionalni biznis na Univerzitetu Palm Bič Atlantik, istakao se u košarkaškom programu Sailfish kao kapetan tima, a Državno udruženje košarkaških trenera NABC uručilo mu je nagradu za izuzetnog studenta - atletu. Ovom uspešnom biznismenu motiv za dalji profesionalni napredak daje upravo Katarinina ljubav, a atraktivnoj brineti romansa sa Gajićem prva je nakon okončanja dugogodišnje nevenčane veze sa Igorom Đurićem sa kojim ima ćerkicu Antoniju.

- Opterećena sam poslovnim obavezama i zaista ne želim da komentarišem svoj privatni život - rekla je Katarina ne želeći da govori o svom novom izabraniku, ali ne skrivajući da je ponovo istinski srećna.  

Nikola Rumenić

makonda-tracker