Džo Džekson: Nisam zlostavljao Majkla

1
Otac Majkla Džeksona rekao je za u emisiji Lerija Kinga na CNN-u u ponedeljak uveče da nikada nije tukao svog sina i da ga je dobro vaspitao
foto: Rex Features Guliver
foto: Rex Features Guliver

Džo Džekson je od smrti svog sina stalno u medijima, a svako javno pojavljivanje koristi da objasni nešto novo o Majklu Džeksonu. Prošlog ponedeljka u emisiji Lerija Kinga izjavio je da nikada nije tukao svog sina i da se svih ovih godina u medijima pojavljuju samo glasine o navodnom zlostavljanu. Džo je takođe rekao da je siguran da je oko njegovog sina uvek bilo prljave igre i da nije siguran šta se Majklu zapravo desilo pred smrt. Istakao je i da mu je bilo zabranjeno da poslednjih nedelja bude u kontaktu sa Majklom i da čak nisu ni razgovarali.
Pre intervjua koji je rađen u Las Vegasu sumnjalo se da Džo uopšte nije upućen u porodične probleme koji su nastali nakon smrti kralja popa, a te spekulacije potvrdio je i Džoov odgovor na pitanje gde će Majkl biti sahranjen.

- Moraćete to da pitate nekog ko zna, jer ja ništa ne znam.

Tom prilikom Džekson je demantovao i tvrdnje da više nije u braku sa Ketrin Džekson, iako poslednjih godina najviše vremena provodi u Las Vegasu, dok njegova supruga živi u Encinu u Kaliforniji. Podatak koji je šokirao javnost jeste da je Džo potpisao dokument kojim se odriče prava da vaspitava Majklovu decu, ali je u emisiji Džo i to demantovao.

Ksenija Konić

makonda-tracker