Britni Spirs uzima život u svoje ruke

0
Otac pop pevačice Britni Spirs nedavno je odlučio da svojoj ćerki ponovo prepusti upravljanje novcem i životom, koje mu je ranije sud dodelio
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Džejmi Spirs, otac svetski poznate pevačice Britni, spreman je da nadzor nad novcem i imovinom prepusti ćerki. Mnogi svetski mediji ovaj potez upoređuju sa povratkom divljini i spekulišu da će se Britni vratiti starom načinu života. Naime, neimenovani izvor tvrdi da je Džejmi poželeo da od suda traži dozvolu da njegova ćerka ponovo upravlja svojim sredstvima, bez njegovog nadzora i to nakon završetka njene turneje. Ipak, Džejmiju sud neće dozvoliti da se ranija presuda preinači, već će u novembru samo razmotriti zahtev.

S obzirom na to da je u februaru prošle godine Džejmi dobio punomoćje od suda da kontroliše Britnin život, do sada mu je to bio jedini posao. Bliski prijatelji pop pevačice poverili su medijima da se Britnin način života popravio i da je ona konačno shvatila da mora da zrelo razmišlja i vodi računa o svojim sinovima. Dalja sudbina Britni Spirs biće poznata po završetku pevačicine turneje.

Ksenija Konić

makonda-tracker