Kris Braun tražio oprost od Rijane

1
Pevač Kris Braun javno se izvinio zbog zlostavljanja svoje bivše devojke Rijane u video snimku koji je u ponedeljak objavljen na njegovoj veb strani chrisbrownworld.com
foto: Getty Images Guliver
foto: Getty Images Guliver

- Rekao sam Rijani bezbroj puta i sada ponavljam, iskreno i mi je žao zbog toga što nisam mogao drugačije i bolje da reagujem u toj situaciji. Ono što sam uradio je neprihvatljivo sto posto. Mogu samo da pitam i da se molim da ćeš mi oprostiti. Molim te - rekao je Braun u video snimku koji je postavio na svoj sajt u ponedeljak, putem koga se izvinio što je fizički zlostavljao svoju bivišu devojku Rijanu.

Dvadesetogodišnji Kris Braun uhapšen je nakon jutarnje svađe u iznajmljenom lambordžiniju na Holivudskom bulevaru u februaru ove godine. Na suđenju u junu, priznao je krivicu za fizičko zlostavljanje i zbog toga je izbegao zatvorsku kaznu i dobio je samo pet godina uslovno.

Rijana je od početka ovog slučaja nema za javnost. Čak i video snimak izvinjenja njenog bivšeg dečka nije želela da komentariše. Ipak, Braun je američkim medijima izjavio da je dvominutni video snimio da bi javno izrazio žaljenje i prihvatio punu odgovornost za svoja dela, a da je to tek sada uradio jer ga je advokat savetovao da se do kraja suđenja brani ćutanjem.

Inače, incident se dogodio početkom godine, nakon što je Rijana pročitala poruku na njegovom mobilnom telefonu koju mu je poslala bivša devojka. Nakon verbalne svađe, Braun je nasrnuo na pevačicu i fizički je napao.

Ksenija Konić

 

makonda-tracker