Miša Barton na posmatranju

0
Nakon skandala koje je izazvala zbog zloupotrebe droge i alkohola i ljubljenja sa devojkama, glumica Miša Barton završila je u psihijatrijskoj ustanovi
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Problematična tinejdž zvezda, dvadesettrogodišnja Miša Barton prisilno je odvedena u holivudsku bolnicu gde su je zadržali na posmatranju. Svetski mediji pišu da je ona hospitalizovana u Cedars Sinai, bolnici koja je poznata po tome da štiti svoje bolesnike i ni po koju cenu ne objavljuju ko je kod njih na lečenju. Prema kalifornijskim zakonima, bolnica ima pravo da Bartonovu zadrži sledeća 72 sata, ukoliko procene da može biti opasna po sebe i okolinu, a nakon toga sud će odlučivati o tome da li mlada glumica treba da ostane hospitalizovana, ukoliko ona sama to ne odluči.

Mišu je u bolnicu dovela policija, koju je glumica sama pozvala i požalila im se da ima medicinskih problema, što krugovi bliski Bartonovoj komentarišu kao zvezdin pokušaj da izbegne paparace na putu do klinike.

Prošle nedelje Miša Barton pojavila se na crvenom tepihu veoma podbula, a svoj izgled pravdala je kao posledicu antibiotika koje uzima zbog zubobolje. Svetski tabloidi prenose komentare kalifornijskih psihijatara koji tvrde da bi Mišina naduvenost mogla biti prouzrokovana zloupotrebom droga i alkohola, ali i dejstvom nekih psihijatrijskih lekova.

makonda-tracker