Jelena Nedeljković i Miki Jevremović: Raspevana porodica na okupu

Popularni pevač zabavne muzike i šansona Miki Jevremović nije mogao da sakrije svoje oduševljenje i suze radosnice kada je posle osam meseci od rođenja prvi put ugledao unuka Lazara
0
1 / 6 Foto: Vladimir Šporčić

Avion koji je pre mesec dana sleteo iz Pariza na beogradski aerodrom priuštio je pevaču Mikiju Jevremoviću najlepši dan u njegovom životu. Direktnom linijom iz Francuske stigli su u srpsku prestonicu njegova ćerka Jelena Nedeljković i njen osmomesečni sin Lazar, koga je Miki prvi put tada video.

- Ne mogu da opišem momenat kada je avion sleteo i ja iza stakla ugledao svoju ćerku i unuka. Nisam mogao da sačekam momenat da ih zagrlim. Pre nego što sam krenuo po njih, pošteno sam se isplakao kako ne bih to radio tamo na javnom mestu, ali kada sam ih ugledao, jednostavno nisam mogao da izdržim. Suze radosnice su krenule same od sebe, a glas mi se izgubio. Moja Jelena je pre dve godine otišla na petnaest dana, a evo vratila se sada sa bebom koja je meni najveći i najdraži poklon - priseća se Miki prvog susreta sa unukom.

Pevačica koja je u oktobru na svet donela prelepog dečaka Lazara i zaklela se na večnu ljubav svom suprugu Predragu Nedeljkoviću, srećnija je nego ikada. Najvažnija životna uloga roditelja probudila je u njoj želju da što više vremena provede sa ocem koga dugo nije videla.

- Svega sam se uželela: prijatelja, porodice, Beograda. Suprug i ja smo se venčali i dobili sina daleko od naših najmilijih i sve vreme smo bili sami. Tih prvih dana kada sam se porodila, a Lazar imao grčeve, shvatila sam da je Peđa pravi muškarac za mene, na koga u svim životnim situacijama mogu da se oslonim. Ovde smo već mesec dana i prelepo nam je, njegovi roditelji i moj otac nam dosta pomažu oko deteta, pa mi imamo malo vremena i za sebe - kaže Jelena.

Iako je Miki odgajio troje dece, mali Lazar u njemu budi osećanja koja nikada nije doživeo i na koja ne može da se navikne. Svaki put kada ugleda plave oči svog unuka, njemu srce zaigra i probudi se neki strah koji pokušava iznova i iznova da potisne.

- Imam dosta posla i raznih gostovanja, pa ne stižem da ga vidim svaki dan i žao mi je zbog toga, pošto bih želeo da smo stalno zajedno. Prema njemu gajim emociju koju nisam imao ni prema svojoj deci. Nežno ga poljubim u nogicu i to je to, strah me je da ga ne povredim ili mu prenesm neku bolest i zbog toga ga retko uzimam u naručije - iskren je poznati pevač.

Jelena i Predrag venčali su se u oktobru u crkvi Sveti Sava u Parizu daleko od svojih najbližih, zbog toga planiraju da za nekoliko mesci organizuju veliku proslavu u Beogradu na kojoj bi prisustvovali njihova rodbina i najbliži prijatelji.

- Okolnosti su bile takve da smo se venčali u Francuskoj samo u prisustvu kumova. Na Lazarov prvi rođendan planiramo da organizujemo veselje na kojem ćemo ga krstiti, a možda se i Peđa i ja uzmemo u opštini, pa bi imali trostruko slavlje. Inače, uživam u materinstvu jer je Laza dobar dečak i jedna od retkih beba koja se budi sa osmehom. Voleli bismo da u skorije vreme dobijemo još jedno žensko dete, koju bi nazvali Milica - završava Jelena Nedeljković.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker