Pamela Anderson donira 10.000 dolara Centru za nezbrinutu decu u Bjeloj

Završavajući posetu Crnoj Gori, holivudska starleta Pamela Anderson izjavila je da prezadovoljna ovom posetom i najavila da će se domaćinima odužiti humanitarnim gestom
0
1 / 6 Foto: Promo

- Sa zadovoljstvim mogu da kažem da sam danas, kao zvanični početak saradnje sa Atlas Grupom, otvorila i svoj račun u Atlas Mont Banci. Prva transakcija koja će preko ovog računa biti izvršena, jeste humanitarna donacija od 10.000 dolara Centru za nezbrinutu decu u Bijeloj. Kao što znate, moj menadžer je već bio u preliminarnoj poseti Crnoj Gori i kao jedan skeptičan Englez koji retko deli komplimente, vratio se sa odličnim utiscima. Piterov entuzijazam me je ubedio da moram i sama doći i videti Crnu Goru. Njegove reči čak nisu ni uspele da mi dočaraju lepotu ove zemlje. Juče sam provela dan obilazeći što sam više mogla od ključnih lokacija i pričala sam gospodinom Kneževićem i ljudima iz Atlas Grupe. Tokom posete smo videli Atlas Kapital Centar i fenomenal stan koji će se u budućnosti nalaziti u ovom centru. Tokom krstarenja po Jadranu videla sam i jedno prelepo mesto, Pržno u kojem će se graditi jedan od projekata Atlas Grupe i u kojem bih želela da imam svoj stan.

Takođe, veliki deo vremena posvetili smo i poseti banji Meljine za koje verujem da će biti centar svetskog glasa i kvaliteta. Dogovorili smo se sa Atlas Grupom da krenemo sa nizom sastanaka i radionica tokom kojih ćemo definisati da se moje ideje o potrebnom svetskom spa centru inkorporiraju u izgradnju istog u ovoj instituciji. Takođe, planiram da lansiram novi miris Malibu by Pamela, koji će uskoro imati premijeru u Sjedinjenim Američkim Državama i u toj promociji se nadam da ću sarađivati sa Atlas Grupom. Sastanci na temu saradnje na projektu Meljine počinju sada - potvrdila je holivudska zvezda Pamela Anderson.

makonda-tracker