Emina Jahović i Mustafa Sandal slave 10 godina ljubavi: Evo kako se razvijala njihova romansa

1
Romatična priča koja je prerasla u ljubav, između naše pop pevačice i velike turske muzičke zvezde, počinjala je dvaput a završila se brakom u kojem su dobili dva sina

Pevačica Emina Jahović je Mustafu Sandala prvi put srela u leto 2004. na jednoj od bodrumskih plaža dok se izležavala sa slušalicama na ušima. Iznenada, prišao joj je muškarac i zapitao koju muziku sluša. Za divno čudo, Emina nije burno reagovala, kako se obično ponašala u takvim situacijama.

- Ispred mene je stajao bezazleni mladić, bez mišića, kajli oko vrata i arogantnog stava. Nisam imala pojma da je preda mnom jedna od najvećih turskih muzičkih zvezda Mustafa Sandal - seća se Emina, za koju je Mustafa mislio da je manekenka.

Otkrivši da im je muzika zajedničko obeležje, vrlo brzo su našli zajednički jezik. Tako su postali drugari, sve do prve zajedničke večere. Do tada, uglavnom su razgovarali o poslu, mogućem duetu.

- Na večeri sam shvatila da on nije za poslovnu saradnju. Nastavili smo da se družimo, jer nikada u životu nisam ušla u vezu pre nego što sam mladića dobro upoznala. Osvajao me je malo-pomalo, i polako sam shvatila da se zaljubljujem.



Nekoliko dana kasnije, privatnim avionom leteli su iz Bodruma u drugo letovalište. Mustafa je iskoristio njen strah od letenja pa ju je zagrlio i prvi put poljubio. Tako se početak ljubavne priče desio među oblacima.



A onda je pao dogovor da se veza drži u tajnosti. Međutim, to im nije dugo polazilo za rukom jer su svi u Turskoj hteli da znaju ko je Mustafina devojka.

Ubrzo, Mustafa je imao koncert i poslao je po Eminu privatan avion. Maskirala se i s dve drugarice krenula put Ajvaluka, gde je dragi pevao.

- Na pola nastupa, Mustafa se okrenuo ka meni i posvetio mi pesmu. Čitav minut je gledao u mene kao da smo sami. Stampedo fotografa, snimatelja i novinara je pojurio ka meni - seća se Emina.

Već ujutru sve dnevne novine su objavile priču o nepoznatoj devojci Mustafe Sandala.



Ono što joj je najviše smetalo je to što nisu često izlazili jer su im, zbog paparaca koji su vrebali na svakom ćošku, javna mesta bila zabranjena zona. Osim paparaca, bili su tu i nasrtljivi obožavaoci, koji nisu birali sredstva da im se približe.

Kao što to biva u svakoj vezi i oni su osetili krizu 2006. godine kada su raskinuli, ali ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, tako da su obnovili svoju romansu koja traje sve do dana današnjeg kada slave deset godina ljubavi!

Da su zaista stvoreni jedno za drugo, potvrdili su dve godine nakon raskida kada su izgovorili sudbonsno da.

Kruna njihove ljubavi svakako su sinovi Jaman i Javuz koji im svakodnevno izvlače osmeh na lice i pružaju dodatnu motivaciju u životu.

makonda-tracker