Jelena Karleuša: Lepoj Breni je nedopustivo da se tako oblači

0
Jelena Karleuša se u poslednjoj emisiji Exkluziva našla u ulozi modnog sudije nekoliko koleginica sa estrade
Jelena Karleuša, foto: Instagram
Jelena Karleuša, foto: Instagram

Naime, Jelena je imala tu priliku da javno u emisji prokomentariše stil nekih od najvećih zvezda domaće muzičke scene.

Zašto je Jelena Karleuša rekla da je smatraju ružnom pogledajte OVDE.

U samom startu pevačica je najavila da se nalazi u nezahvalnoj situaciji, s obzirom da uvek govori isključivo istinu, što je u nastavku i dokazala.

Nakon što je relativno neutralno prokomentarisala stil pevačice Jelene Tomašević i golmana Vladimira Stojkovića, Jelena se osvrnula na stil njegove bivše supruge Bojane Rajić, za koju je rekla da na lestvici od jedan do deset zaslužuje deset plus.


Na red je došla Lepa Brena, zvezda koja je predstavljala uzor i samoj Jeleni Karleuši, ali definitivno ne kada je moda u pitanju.

Pevačica je u razlaganju stila Lepe Brene, došla do poente da je apsolutno nedopustivo da se takva mega zvezda oblači sa toliko neukusa.

Jelena se tu nije zaustavila pa je dodala i da je Lepa Brena okružena ljudima koji je potpuno pogrešno savetuju, ali da još veća greška nastaje kada Brena sama bira šta će da nosi.

- Ona do kraja života mora da se oblači tako da pršti od stila - rekla je Jelena.

Na iznenađenje svih, Jelena je stajling Seke Aleksić na jednom od skorašnjih nastupa ocenila osmicom, uz komentar da je crna haljina nepogrešiva za nju, kao i da je šminka perfektna.

Zašto je Ceca Ražnatović odlučila da pobegne iz Beograda pročitajte OVDE.

Za sam kraj ostala je Ceca Ražnatović i izgled sa Tamburica festa, koji joj je zapao za oko. Jelena je istakla da je po njenom mišljenju kod Cece uvek isti slučaj, tačnije da svaki odevni komad na njoj sam po sebi izgleda perfektno, ali sve zajedno nikako ne ide.

makonda-tracker