Laura Pauzini tražila četvrt miliona evra! Đoković ipak izabrao Miroslava Ilića da mu peva na svadbi

0
Želja prvog reketa sveta i njegove izabranice Jelene bila je da angažuju Lauru Pauzini, ali su odustali zbog neverovanih uslova koje je pevačica postavila i konačna odluka je pala na srpskog pevača Miroslava Ilića
Foto: Profimedia, Story press
Foto: Profimedia, Story press

Italijanska pop diva Laura Pauzini odbila je da peva na Novakovoj i Jeleninoj svadbi na Svetom Stefanu.

Želja prvog reketa sveta i njegove izabranice Jelene bila je da angažuju Lauru Pauzini, ali su odustali. Popularna pevačica nije bila ni malo skromna pri ceni za svoje pevanje, pa je njen menadžment predložio cenu od 220.000 evra za samo jedno veče.

*** Sveti Stefan blokiran sa svih strana zbog venčanja Đokovića ***

*** OVako je Đoković ostavio svetski džet-set bez reči ***

Jedan od njenih zahteva je bio taj da se ne pominje da je zvanično posetila Crnu Goru.

Narodni pevač Miroslav Ilić pevaće na svadbi Novaka Đokovića i Jelene Ristić koja će se održati sutra. Miroslav je, kao i svi izvođači, potpisao strog ugovor, kojim se obavezuje da neće otkrivati detalje sa ceremonije.

- Drago mi je što sam deo te lepe priče i što je Novak izabrao da mu baš ja pevam na najvažniji dan u životu. Ja sam jedan od njegovih najiskrenijih fanova, a uzgred smo i mnogo dobri prijatelji. Ne mogu ništa da pričam, on je taj koji će vam sve reći. Mnogo sam srećan, a polomićemo sve čaše od kristala - kaže za Kurir pevač.

 

makonda-tracker