Mila Kunis: Nisam želela da se udam

0
Mila Kunis otkrila je da nikada nije želela da se uda, al ise sve promenilo kada je upoznala Eštona Kučera
Mila Kunis, foto: profimedia
Mila Kunis, foto: profimedia

Prvo je smatrala da nikada neće stupiti u brak, a sada je trudna i planira svadbu. Mila priznaje i da je promijenila prvobitni stav nakon što je upoznala onog pravog.

- Nikada nisam imala u planu udaju. Još kad sam imala 12 godina pripremala sam roditelje na svoju odluku.Međutim, stvari su se promenile kada sam upoznala ljubav svog života. Sada samo želim malo i skromno venčanje. Takođe, želim da se udam u privatnosti i tajnosti. Moji se roditelji slažu s tim - rekla je slavna glumica za W magazine.

Kako se još Mila i Ešton pripremaju za rođenje deteta, pročitajte OVDE.

Mila se i našalila kada je rekla da svi imaju svoju simpatiju iz filma ili serije, a ona je srećnica koja će se udati za svoju.

No, osim što je njena simpatija, Kučer je dobio tu čast i prvi poljubio Milu Kunis. Njih dvoje upoznali su se na snimanju serije Lude 70-te davne 1998. Mila je tada imala 14 godina i tada se prvi puta poljubila, piše Us Weekly.

Šta Mila misli o svojim oblinama, koje su nastale tokom trudnoće, pročitajte OVDE.

- Snimali smo epizodu kada su likovi iz serije išli na proslavu mature, a moj lik je išao na taj važni događaj s Kelsom tj. Eštonom. Simpatično je to što sada možemo reći da smo i na maturu išli zajedno - objasnila je Mila.

Ovih dana slavni par se priprema i na dolazak bebe i Mila priznaje da je veoma uzbuđena. Takođe dodaje da nikada nije želela biti osoba kojoj je posao najvažniji pa je srećna da je njen hobi postao nešto čime se može baviti i zarađivati.

- Raduje me što ću biti mama koja će biti kod kuće i brinuti o detetu - priznala je na kraju.

makonda-tracker