Viktorija Bekam o Dejvidovoj prevari: Bilo mi je teško, ali mi je drago što sam mu oprostila

0
Viktorija Bekam otvoreno je pričala o odnosu sa spurpugom Dejvidom, kao i mišljenju da ništa nije važnije od porodice
Viktorija i Dejvid Bekam, foto: Profimedia
Viktorija i Dejvid Bekam, foto: Profimedia

Nakon što su proslavili 15 godina braka, nežniji deo poznatog para, Viktorija Bekam, izjavila je kako se ona i Dejvid s godinama sve više vole i poštuju.

Kako je izgledala haljina koju je Viktorija nosila na prvo sastanak sa Dejvidom pogledajte OVDE.

Supruga bivšeg fudbalera je rekla kako je Bekamu oprostila prevaru jer je verovala u njhovu ljubav, kao i da ništa nije važnije od porodice.

- Ne osećam se potpuno kad suprug nije uz mene. Pruža mi sigurnost, daje slobodu i zato ga ne bih menjala ni za šta na ovom svetu - kaže Viktoria Bekam (40).

Bivša pevačica benda Spajs grls i modna dizajnerka dodaje da bi se zbog Dejvida (39) odrekla karijere, iako on to nikad od nje ne bi tražio jer želi da bude samostalna i uspešna žena.

- Ljubav nam nije postala navika jer me Dejvid svakog dan iznenadi romantičnim gestom. Ujutuo me u krevetu dočeka voće u obliku srca ili ljubavno pisamce - kaže Viktorija.

Kako je Viktorija obeležila 15. godina braka sa Dejvidom pogledajte OVDE.

Iako ju je bivša zvezda Real Madrida i Mančestera 2004. prevarila sa bivšom asistentkinjom Rebekom Lus (37) i manekenkom Sarom Marbek (40), ona mu je oprostila i nije tražila razvod.

- Lagala bih kada bih rekla da mi nije bilo teško, ali ništa nije svetije od porodice. Prešla sam preko toga i sada se volimo više nego ikad - kaže dizajnerka.
Njihovu ljubav mogli su da vide svi koji su pratili teniski turnir Vimbldon, tokom kojeg nisu krili svoju privrženost jedno drugom.

Dejvid i Viktorija imaju sinove Bruklina (15), Romea (11), Kruza (9) i ćerku Harper (2).

makonda-tracker