Marko Đurovski: Posle svadbe priželjkujemo bebu (FOTO)

1
Reper Marko Đurovski zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici Mariji Pop-Božinovski na romantičnoj ceremoniji u Sabornoj crkvi, nakon čega je usledilo građansko venčanje u jednom prestoničkom restoranu
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

U nedelju, 15. juna, reper i bivši fudbaler Marko Đurovski (31) stao je na ludi kamen i izgovorio sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj devojci Mariji Pop-Božinovski (29). Njih dvoje zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega je usledila svadbena ceremonija i građansko venčanje u restoranu Franš.

- Ne postoji simbolika u datumu venčanja, a za taj dan odlučili smo se da bi najvažniji gost na svadbi, moj brat Mario, bio prisutan, ali on ipak nije mogao da dođe zbog obaveza koje ima prema klubu za koji igra – počinje razgovor za Story talentovani muzičar i sin fudbalske legende Milka Đurovskog. Marko je, između ostalog, neposredno pre sklapanja braka na Facebooku ostavio i status: Došao je i taj dan.

- Utisci ne mogu da se opišu rečima, ispalo je bolje nego što smo planirali i zamišljali. Bila je tako pozitivna atmosfera pa su se i stariji gosti podmladili i do kraja večeri nisu silazili sa podijuma. Uživali smo sa nama najdražim ljudima i ponosni smo na prijatelje kojima smo okruženi – ističe Marko koji sa svojom voljenom planira i prinovu.

- Naravno da planiramo prinovu i već od prve bračne noći počeli smo da radimo na tome. Oboje smo bili nevini i striktno smo poštovali tradicionalno načelo - ništa pre braka – s osmehom kaže Marko koji se na venčanju odlučio za odelo Paul Smith, dok je njegova voljena blistala u venčanici brenda Pronovias.

- Za kuma sam uzeo svog najboljeg prijatelja iz detinjstva Bojana Jovina, dok je Mariji svedok bila njena drugarica iz srednje škole Nevena Miladinović – otkriva Marko koji je siguran da će bračna zajednica podići njegov odnos sa Marijom na viši nivo.

- Budući da je do sada za ovih šest, sedam godina sve bilo onako kako treba, ne bismo se žalili i da se nastavi po starom. Međutim, kada dođu deca, mislim da se sve diže na neki novi nivo – siguran je taze mladoženja koji je na venčanje došao autobusom nalik onom iz filma Ko to tamo peva.

- Hteo sam da dođem Monster Truck kamionom, sa celom svojom ekipom u prikolici, ali pošto nisam mogao da nađem takav model u Srbiji, odlučio sam se za autobus iz starih filmova koji mi je obezbedio moj prijatelj Uroš Savić – zaključuje Marko i ponosno dodaje da Marija sada nosi njegovo prezime.


Piše: Nikola Rumenić


makonda-tracker