Kortni Lav: Oprostiće vam narkotike, ali ne i kilograme

0
Uoči 50. rođendana slavna rokerka dala je intervju u kojem ističe da se rešila svih poroka, osim cigareta, ali i kako je ponovno u dobrim odnosima s ćerkom Frensis Bin
Kortni Lav; foto: Profimedia
Kortni Lav; foto: Profimedia

Iako je u prošlosti imala problema sa zavisnošću o heroin i buprenorfin, lek kojim se tretiraju zavisnici, u petu deceniju svog života Kortni Lav ulazi potpuno čista.

Pevačica koja sledeće nedelje slavi jubilarni rođendan pre sedam se godina rešila gotovo svih poroka. Više ne pije ni kafu, a jedina slabost su joj i dalje cigarete koje puši od 12. godine. Ipak u Holivudu, kako tvrdi u razgovoru za časopis Sunday Life, problem nikada nisu bile zavisnosti, već fizički izgled.

– Sledeće nedelje ću napuniti 50 godina, to je realnost i u redu je. Dokle god izgledate dobro možete nastupati, ali ako se ugojite ili izgubite svu kosu ne možete. Oprostiće vam sve droge na svetu, ali vam nikada neće oprostiti činjenicu da ste se ugojili – kaže nekadašnja pevačica grupe Hole.

*** Kortni Lav: Ljubav koja je predodredila smrt ***

Kortni priznaje da voli da jede sir zbog kojeg zna imati nekoliko kilograma viška. Danas nastoji da izgradi novi imidž, dosta joj je skandala.

– Platila sam svoj dug što se tiče moje reputacije i istorije. Osoba sam u koju se ljudi danas mogu pouzdati, što nekada nisu mogli – tvrdi.

Tako se nada da će se bend Hole ponovno okupiti, ali i da će odnosi s ćerkom frensis Bin, koju je dobila u braku s preminulim frontmenom Nirvane, Kurtom Kobejnom, biti još bolji.

makonda-tracker