Poput Rasela Kroua: Toni Cetinski kao gladijator

0
Pevač je kao rimski gladijator oduševio fanove na Facebooku, ali i podsetio na glumca Rasela Kroua, koji je za ulogu u filmu Gladijator nagrađen Oskarom

- Mnogo je turista koji u pulskoj Areni iznajme kostim pa se fotografišu kao gladijatori. Ni ja nisam tome odoleo - rekao je Toni Cetinski (45).

Puljanin je u svom poslu uspešniji od njega pa kući ima osam statua hrvatske najprestižnije nagrade Porina. Krou je imao bend 30 Odd foot of Grunts, a Džej Leno pozvao ih je u svoj šou. Toni je svoj glumački debi imao u predstavi Mačak Džingis Kan i Miki Trasi u zagrebačkom pozorištu Trešnja i ostalo je na tome. Obojica vole brzu vožnju.

*** Ovako je izgledalo bajkovito venčanje Cetinskog u Las Vegasu ***

Krou je na motor prvi put seo sa 17 godina, a i danas obožava Harley Davidson. Član je i kluba ljubitelja tih motora. Fotografije druženja s motociklistima rado objavljuje na društvenim mrežama. Toni je dečački san da kupi veliki motor ispunio 2011. Toni je oskarovca nadmašio i brojem razvoda i dece.

Pevač se u januaru treći put oženio. U Las Vegasu je razmenio zavete s Dubravkom Dujak (29). Iz braka s Antonelom Butigan (38) ima sina Kristijana (17), a s Ivanom Nobilom (37) dobio je ćerku Piju (5). Australijanac je devet godina bio u braku s pevačicom Danijelom Spenser (45), s kojom ima dvoje dece, Tenisona (8) i Čarlsa Spensera (11). Sada je samac.

makonda-tracker