Igor Lazić Niggor: Na korak od oltara

0
Muzičar Igor Lazić Niggor priča o emocijama prema svojoj verenici Suzani Pažin, a otkako ju je pre mesec dana zaprosio, intenzivirali su planove za svadbu i potomstvo, čemu se posebno raduju
Igor Lazić Niggor i Suzana Pažin, foto: Vladimir Šporčić
Igor Lazić Niggor i Suzana Pažin, foto: Vladimir Šporčić

Muzičar Igor Lazić Niggor (43) zaprosio je pre skoro mesec dana svoju dugogodišnju devojku, frizerku Suzanu Pažin (28). Nakon pet godina veze, šarmantni Kotoranin bio je spreman i inspirisan da svojoj devojci napravi iznenađenje, tako što ju je zaprosio u jednom restoranu na Zemunskom keju, u kom su se i zaljubili. Romantična prosidba dogodila se u jeku Igorovih proba za šou-program Ples sa zvezdama, u kom je učestvovao više od dva meseca. Nekadašnji član grupe Monteniggers svakodnevno je uvežbavao plesne pokrete, toliko da je bio uočljiv njegov gubitak kilograma.

Podršku mu je svakodnevno davala verenica, a kada je njegovo učešće u ovom takmičenju iz svakodnevice prešlo u uspomenu koja se prepričava, ekipa našeg magazina sastala se s muzičarem i njegovom verenicom. Dok su pozirali u jednom od kutaka suncem obasjanog Kalemegdana, nekoliko mališana trčkaralo je ka Niggoru, pitajući ga: Jesi ti onaj što pleše?

- Izgleda da su Ples sa zvezdama najviše gledali klinci, s obzirom na to da mi redovno prilaze na ulici i pitaju da se fotografišemo. Drago mi je što su se mališani pronašli u toj emisiji. Verovatno će ih to inspirisati da otkriju neke svoje plesne talente - govori muzičar, dok njegova izabranica komentariše kako im je u proteklom periodu ples bio na prvom mestu.

- Naravno da sam ga sve vreme bodrila, ali pošto je svakodnevno boravio na probama, sve to postalo je malo opterećujuće. U našem domu sastajali bismo se uveče kada smo oboje već premoreni od obaveza koje smo tog dana imali - iskrena je Suzana.

Situacija u kojoj nisu imali dovoljno prostora da budu jedno uz drugo, nije ih omela da se raduju svemu onome što ih u vezi tek očekuje.

- Živimo zajedno skoro pet godina, tako da je naša veridba bila samo korak napred u učvršćivanju veze pred venčanje koje smo planirali za proleće iduće godine. Smatram da parovi moraju dobro da se upoznaju pre odluke da provedu život zajedno i stvaraju porodicu. Do velikog broja razvoda dolazi baš zato što se ljudi naglo odlučuju na nešto što je veoma ozbiljna stvar - opisuje muzičar dubokog glasa, dok Suzana konstatuje kako ih veliki planovi koji su pred njima ne ometaju da se prisećaju onih malih i romantičnih stvari koje su obeležile njihovu vezu.

- Pamtim skoro svaki detalj naše veze i često se smejemo dogodovštinama koje smo minulih godina proživeli skupa - govori Igorova verenica, dok on dodaje:

- Sebi sam smešan kada se setim šta sam sve radio ne bih li je osvojio. Ipak, njih dvoje smatraju kako im izazovi tek predstoje.

- Izazovi nas čekaju kada se, ako bog da, ostvarimo kao roditelji. Mislim da je to najvažnije i razlog svega što život nudi. Od tog trenutka, sve se u vašoj svakodnevici i emocijama okreće za 180 stepeni i tek tada sve postaje potpuno drugačije. Stvaraš jedan nov život i usmeravaš ga na pravi put. To je velika obaveza i odricanje. Radujemo se tom danu i jedva ga čekamo - ističe Niggor.

Verenički par početkom jula planira da poseti Crnogorsko primorje, tačnije muzičarev rodni grad Kotor. Kažu da je idealan odmor za njih kombinacija mora i planine, tako da će određeni period provesti i na Žabljaku.

Pored toga, Niggor za svoje fanove priprema nekoliko iznenađenja - otkrio nam je kako želi da Monteniggerse vrati iz zaborava, a formula za taj uspeh krije se u obradi nekih starih hitova ovog crnogorskog sastava.

makonda-tracker