Glumac Andrija Kuzmanović priveden u policiju

0
Glumac Andrija Kuzmanović, koji je domaćoj publici postao poznat po ulozi golmana Milovana Jakšića u filmu Montevideo, bog te video, naduvao je, u noći između petka i subote na Vračaru, gde ga je zaustavila saobraćajna policija, 1,4 promila alkohola
Andrija Kuzmanović, foto: Story arhiva
Andrija Kuzmanović, foto: Story arhiva

Kuzmanović se najverovatnije vraćao iz noćnog provoda, kada je juče oko 5 ujutru zaustavljen, a saobraćajci su posumnjali da je pijan za volanom automobila.

- Alkotestom je izmereno da je vozio sa 1,4 promil alkohola u krvi, a shodno propisima glumac je priveden u Policijsku stanicu Vračar na trežnjenje. Glumac se nije protivio odvođenju u policiju, već je uradio ono što mu je rečeno. Iskreno, nije mu bilo pravo, ali je svestan bio da je sam kriv za ono što mu se desilo - rekao je za Alo dobro ovašten izvor.

Šta je Andrija Kuzmanović rekao u razgovoru za magazin Story pročitajte OVDE.

On je dodao i da glumac filma Montevideo morao da ide kod sudije kako bi odredili kaznu.

- On je iz policije pušten negde oko 17 sati, a osim što je subotu proveo u stanici, on je nakon toga sproveden sudiji za prekršaje, koji mu je odmah izrekao kaznu. Po svemu sudeći, moraće da plati kaznu, ali i da neko vreme ne provede u svojim kolima, bar ne za volanom. Nakon što ga sudija kazni, Kuzmanović ima pravo žalbe od osam dana - dodao je.

Podsećanja radi, šarmantnog glumca mnogi znaju po ulogama u pozorišnim predstavama, rok mjuziklu Buđenje proleća, Ludi od ljubavi, Tajna jedne lutke i predstavi Beogradskog dramskog pozorišta Drekavci. Vrhunac svoje slave postigao je ulogom u filmu Montevideo, bog te video u ulozi golmana Jakše.

(Izvor: Alo)

makonda-tracker