Zašto je publika napustila koncert Kanijea Vesta? (VIDEO)

0
Kanije Vest nastupio je u okviru festivala Wireless međutim njegov koncert završio se neslavno
Kanije Vest, foto: Profimedia
Kanije Vest, foto: Profimedia

Naime, Vest je iz samo njemu poznatih razloga rešio da u sred svog nastupa napravi pauzu od dvadeset minuta, u kojoj je propovedao publici o svom uspehu, životu sa Kim, o tome kako ga modna industrija diskriminiše jer je uspešan crnac koji pravi dobru muziku i slično.

Zašto je Kim Kardašijan htela da fizički da se obračuna u avionu pogledajte OVDE.

Kanje se na bini pojavio sa maskom optočenom dijamantima koja mu je prekrivala celo lice, pa se zbog toga možda malo više oslobodio.

- Nemojte me mrzeti jer sam crnac koji pravi dobru muziku. Kome se je*e šta znači ovo što pričam, kome je još važno da ostane čistog obraza. Važno je samo to da ja živim svoj san - samo je deo Kanjeovog nepovezanog monologa na bini.

Preslatku fotografiju Kim Kardašijan i Nort Vest pogledajte OVDE.

Njegov ispad publici se nije ni najmanje dopao pa su počeli da mu zvižde i uzvikuju. Dobacivali su mu da ili peva ili se sklanja sa bine.

- Čovek je bio toliko dosadan i naporan da je nekoliko stotina ljudi napustilo koncert. Obećao je dobar nastup, a dobili smo propoved - rekao je jedan od posetilaca.

Muzičar se još uvek nije oglasio povodom ovog neuobičajenog nastupa i kritike publike, ali sigurno je da će ovaj ispad dodatno narušiti njegovu ionako poljuljanu reputaciju.

Neslavni nastup pogledajte ovde:

makonda-tracker