Svi detalji svadbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić

0
Pripreme za Novakovo i Jelenino venčanje izazivale su veliku pažnju kako lokalnog stanovništva, tako i gostiju koji borave u ekskluzivnom hotelu na tom delu Budvanske rivijere
Novak Đoković i Jelena Ristić, foto: Facebook
Novak Đoković i Jelena Ristić, foto: Facebook

Kako Blic saznaje, nakon venčanja u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu, mladenci će prve večeri svadbeno veselje nastaviti na ostrvu.

Svatovima će se služiti tradicionalna jela, a na meniju će biti pršut, sir, masline, čorba, jagnjetina, rižoto i riblji specijaliteti.

Šta je Novak obezbedio za goste na svadbi pročitajte OVDE.

Drugog dana svadbenog veselja, 10. jula, mladenci će se s gostima zaputiti ka Kraljičinoj plaži, gde će veselje biti nastavljeno pod baldahinima.

Tu će biti posluženi internacionalni specijaliteti na nivou sedam gangova, a najavljen je i vatromet u čast Noleta i Jelene, koji će obasjati nebo pre prve svečane večere.

Ko je dočekao Novaka u krevetu na Ibici pogledajte OVDE.

Kako Blic prenosi iz matične službe Opštine Budva, Đokovići nisu uputili zahtev za organizaciju građanskog venčanja.

Tokom boravka na Svetom Stefanu mladenci će biti smešteni u Vili 118, najpoznatijoj vili na tom ostrvu, dok će zvanice boraviti u apartmanima u grad-hotelu, kojih je na ostrvu 50.

Ko će biti kumovi na venčanju Novaku i Jeleni pogledajte OVDE.

To što je Đoković izabrao Sveti Stefan za venčanje, meštani ovog malog primorskog naselja doživljavaju kao izuzetnu čast.

Nekadašnji teniser i učitelj u svetostefanskoj školi tenisa, meštanin Jovan Paka Kentera kaže da je ovo velika promocija za celu Crnu Goru.

- Nekada su ovde dovodili i plaćali nekakve fudbalere i Ronaldinja, ali Đoković dolazi da se oženi na Svetom Stefanu, na jedno sveto mesto i siguran sam da ima razloga zašto ga je odabrao - kaže on za Blic, ne skrivajući ponos.

(Izvor: Blic)

makonda-tracker