Ceca Ražnatović: Odlučila sam da pobegnem iz Beograda

0
Popularna pevačica odlučila je da malo pobegne iz srpske prestonice i odmori se od obaveza u svojoj kući na Kipru
Ceca Ražnatović, foto: Miloš Nadaždin za Svet
Ceca Ražnatović, foto: Miloš Nadaždin za Svet

Ceca je na primorje otputovala sama, dok je njena ćerka Anastasija otputovala u Crnu Goru, a sin Veljko je ostao u Beogradu.

Šta je Ceca rekla o ljubavi i muškarcima u njenom životu pročitajte OVDE.

Posle mnogobrojnih nastupa i promocije dueta sa Lukasom, ona je jedva čekala da se malo odmori i osami. Kako se pevačici iznenada ukazalo nekoliko slobodnih dana, istog trenutka je bukirala kartu i spakovala kofere.

- Ceca je na Kipar stigla kasno, pa je veče provela uživajući na balkonu vile, dok je već sutradan otišla do plaže, gde je čitav dan uživala u kupanju, sunčanju i voćnim koktelima. Javila sa sestri Lidiji i deci, ali se ostatak dana potpuno isključila i nikom se osim najbližih nije javljala na telefon. Odlučila je da se potpuno opusti i odmori na obali mora, dok će večeri provoditi sa tamošnjim prijateljima, za koje će organizovati večeru u svojoj vili i noćno kupanje na sopstvenom bazenu - rekao je izvor blizak pevačici.

Šta je Ceca rekla o uticaju javnog života na njenu decu pročitajte OVDE.

I sama Ceca je pred odlazak kratko prokomentarisala svoje putovanje.

- Odlučila sam da malo pobegnem iz Beograda, a gde bih, ako ne u moju kuću na Kipru, gde se najbolje odmorim. Kako mi predstoje mnogobrojni nastupi, ovom prilikom ću napuniti baterije i biti spremna da dam maksimum na sceni - izjavila je Ceca.

(Izvor: Alo)

makonda-tracker