Željko Joksimović insistira: Za mene i Jovanu samo najbolje

1
Željko Joksimović je od organizatora festivala Sunčane skale tražio da njemu i supruzi Jovani obezbede smeštaj u najluksuznijem hotelu u Herceg Novom
Jovana i Željko Joksimović, foto: Story arhiva
Jovana i Željko Joksimović, foto: Story arhiva

Ne samo da je zahtevao da bude odvojen od ostalih učesnika ove manifestacije, koja ove godine slavi 20 godina postojanja, već je insistirao i da on i Jovana odsednu u predsedničkom apartmanu.

Kakve planove za leto imaju Željko i Jovana pogledajte OVDE.

Oni su stigli u Crnu Goru na dan kad je pevač nastupao u revijalnom delu festivala, i ni po koju cenu nisu hteli da se mešaju sa Željkovim kolegama. Dok su drugi pevači boravili u skromnijem hotelu, organizatori su Lanetu ispunili sve želje i obezbedili mu predsednički apartman u luksuznom rizortu.

Pročitajte koje detalje je Željko nedavno izneo o Jovaninom porođaju, kom je i sam prisustvovao

Osim što je dobio smeštaj kakav je zahtevao, a u kojem su ga dočekali šampanjac i korpa cveća, po njega i Jovanu na aerodrom u Tivtu poslato je luksuzno vozilo.

- Željko i Jovana su juče u podne doleteli u Crnu Goru, ali nisu odmah došli u Herceg Novi, već su se zadržali u Tivtu. Videli su se s prijateljima u Porto Montenegru, a u Novi su stigli predveče. Došli su bez sina Koste, koji je ostao s bakom i dekom u Beogradu - navodi izvor za Kurir.

Željko Joksimović je, pored Sergeja Ćetkovića, bio najveća zvezda festivala. Bilo je tu još poznatih pevača, ali je slavljenička žurka prošla bez Goce Tržan i Željka Vasića, koji su bili najavljeni.

Oni su u poslednjem trenutku otkazali dolazak. Goca je kao opravdanje navela zdravstvene probleme, a Vasić privatne. Marija Šerifović je, pak, stigla u poslednjem trenutku.

(Izvor: Kurir)

makonda-tracker