Kanije Vest: Kim sam prvi put zaprosio pre sedam godina!

0
Slavni reper nikada nije bio tako otvoren o svom ljubavnom odnosu kao s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan. Kada je prvi put video znao je da će je oženiti i nije odustajao.

Svoj san Kanije Vest napokon je i ostvario pre nekoliko nedelja u Firenci kada je oženio majku svoje kćeri Nort. Ipak, pre velike prosidbe koja je bila emitovana i u reality showu, Kanije je zaprosio Kim pre čak sedam godina što je i otkrio obožavateljima za vreme nastupa na londonskom Wireless Festivalu.



- Živim svoj san. Pre sedam godina rekao sam Kim da ću je oženiti i to sam ostvario. Želeo sam da napravim nešto izvanredno, biti izvanredan i promeniti svet. To je upravo ono što planiram da uradim -  poručio je ambiciozni Kanije koji je u svoj nastup uklopio i monolog o rasnoj diskriminaciji u modnoj industriji. Ipak nije prošlo kako je planirao, jer se publici to nije dalo slušati pa su ga izviždali.

*** Pogledajte kako je Kim preterala sa fotošopom***

Kim i Kanije godinama su bili prijatelji pre nego što su počeli da se viđaju. Kim je pre njega bila dva puta u braku, a izgleda da je ovo njena treća sreća.

makonda-tracker