Saša Kovačević obara rekorde: Milion pregleda na YouTube-u za samo četiri dana!

1
Pop pevač definitivno je napravio jedan od većih hitova, a to dokazuje i YouTube top lista za Srbiju gde je zauzeo 1. mesto ove nedelje

Spot Saše Kovačevića za novi letnji singl Noć do podne, niže neverovatan uspeh na sajtu YouTube. Za samo četiri dana, ekranizaciju ove numere pogledalo je više od miliona ljudi a njihov broj iz časa u čas sve više raste. Autor kompozicije i brat popularnog pevača, Rade Kovačević zahvalio se na svom Facebook profilu svim dragim ljudima koji su podržali od pocetka i doprineli zajedinckom uspehu.



Video je sniman u Grckoj na više lokacija, a društvo u spotu pravili su mu manekenke Mina Milutinović, Zorana Petrović, Isidora Iris Stefanović, Ana Bundalo, Maja Jovanović, Nela Živić, Milica Miletić, Sara Stojanović, Milena Perić, Ksenija Zagradjanin, Andrea Lakić, Marijana Ostojić, Anja Laković, Irena Šmigić, Jovana Radović i Sanja Paleksić.

Saša je jedini pevač na našim prostorima koji svoje spotove snima u ultraHD-4K rezoluciji. Reč je o većoj rezoluciji i detaljnosti slike koja je duplo veća od ful HD standarda, na čemu mu mogu pozavideti i mnoge svetske zvezde.

Pogledajte spot za pesmu Noć do podne:

makonda-tracker