Andrija Prlainović: Odmah posle porođaja selimo se u Italiju

0
Vaterpolista Andrija Prlainović, koji je pokrenuo svoju prvu liniju kupaćih kostima, kaže da je presrećan što će mu izabranica, manekenka i foto-model Ivana Čuljković podariti prinovu.
Andrija Prlainović, Foto: Luka Šarac
Andrija Prlainović, Foto: Luka Šarac

Vaterpolista italijanskog kluba Pro Reko i naš reprezentativac Andrija Prlainović nedavno je saznao da je njegova izabranica, manekenka i cenjeni foto-model Ivana Čuljković (25) u drugom stanju. Srećnu vest podelio je i sa čitaocima magazina Story, neposredno nakon promocije svog brenda kupaćih kostima Keel.

- Presrećan sam. Vest o Ivaninoj trudnoći mnogo nas je obradovala. To je nešto najlepše što može da se desi svakom paru. U poslednje vreme misli su mi zaokupljene samo time i više ništa ne može da pokvari našu sreću - kaže ponosni sportista i otkriva kada će njihova beba doći na svet.

- Ivana je u četvrtom mesecu trudnoće, ali će se poroditi u Srbiji, nakon čega ćemo živeti u Italiji - otkriva Andrija, koji će po drugi put zaigrati za čuveni italijanski VK Pro Reko. 

- Dogovorio sam se s Pro Rekom i biću tamo naredne dve godine. Već sam bio u tom klubu, poznaju me i cene. Naravno, glavni razlog je bio to što je trenutna situacija u Zvezdi veoma neizvesna, ne zna se šta će biti i s kakvim ambicijama će ekipa ući u sledeću sezonu. Ponuda je bila zaista dobra. Klub je sjajno organizovan i verujem da ću biti veoma zadovoljan kad ponovo zaigram za njih - priča Prlainović, koji je iz Amerike došao u Beograd pa zatim otputovao za Ujedinjene Arapske Emirate. Slobodno vreme u srpskoj prestonici iskoristio je za promociju svog brenda Keel, prve linije kupaćih gaća i kostima s njegovim potpisom i likom.

- Modeli su već u prodaji u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Devet meseci prošlo je od ideje do realizacije rada na čitavoj kolekciji. Verujem da će naš proizvod zadovoljiti profesionalne sportiste, rekreativce, ali i ljude koji idu na more, odmaraju se na bazenima i drugim kupalištima - kaže Andrija čiji kostimi su se izuzetno dopali i njegovim kolegama vaterpolistima koji su se u velikom broju pojavili na promociji.

- Mnoge moje kolege već nose neke modele kupaćih Keel i veoma im se dopadaju. Oni su mi najbolji pokazatelj dobrog kvaliteta mog proizvoda - priča jedan od naših uspešnijih sportista koji je za predstavnike mlađih uzrasta pripremio i modele sa svojim likom ali i potpisom.

- Modeli s mojim likom su najzanimljiviji klincima. Moj dizajner odlično radi svoj posao, svi modeli su originalni. Imamo već spremne i ženske kupaće kostime koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Biće tu jednodelnih i dvodelnih komada - ističe Prlainović koji je već nekoliko godina u skladnoj vezi sa sugrađankom iz Herceg Novog Ivanom Čuljković.

Ivana je zadovoljna modelima. Probala je bikini i istakla da je odličan, a njeno mišljenje mi mnogo znači, budući da se dobro razume u modu - dodaje Andrija kojeg nakon povratka iz Ujedinjenih Arapskih Emirata očekuju novi profesionalni izazovi pre odlaska u Italiju.

U julu sledi Evropsko prvenstvo, dovoljno smo trenirali i nadam se da ćemo odlično proći na svim bitnim takmičenjima - zaključuje u razgovoru za Story presrećni budući tata koji će sa svojom izabranicom sve slobodno vreme do njenog porođaja provesti u njihovom rodnom Herceg Novom.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker