Svetlana Ceca Ražnatović: Moja najopuštenija proslava rođendana (FOTO)

0
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prenosi utiske sa zabave koju je na nagovor dece upriličila povodom svog četrdeset prvog rođendana i otkriva koji su joj prioriteti u bliskoj budućnosti
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Petar Đorđević
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Petar Đorđević

Iako nije planirala rođendansko slavlje, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nije mogla da izbegne euforiju koju su joj tim povodom nametnuli članovi porodice, prijatelji i mediji. Tačno u ponoć, u dnevnu sobu joj je sa buketom cveća uletela ćerka Anastasija sa drugaricama. 

- Uspela sam da je iznenadim poklonima - kaže Cecina naslednica za Story i opisuje kako je sa bratom Veljkom učinila da do proslave rođendana ipak dođe.

- Molili smo je da slavi rođendan. Mama ne voli pompu oko svojih bitnih jubileja, ali ona joj je ovoga puta bila nametnuta - kroz osmeh kaže Anastasija koja je na maminom rođendanu uživala u društvu dečka Kostadina Terzića dok je njen brat Veljko s radošću dočekao dolazak svoje devojke Maše Terzić.

I Veljkovi pokloni stigli su pre nego što je Ceca otišla na počinak. Ustala je rano kako bi stigla na gostovanje u emisiju Žikina šarenica na RTS-u.

- Na nacionalnoj televiziji su mi priredili divno rođendansko iznenađenje - tortu, cveće i čestitku u živom programu. Nije mi bilo teško da ustanem rano zato što sam u studio ušla neposredno pre jedanaest časova - dodaje uz osmeh pevačica kojoj je najdraža proslava rođendana bila za punoletstvo.

- Samo zbog toga što sam mislila da će mi se mnogo toga promeniti u životu. Takva očekivanja sada imaju moja deca, naročito Veljko koji u decembru puni osamnaest godina - priča Ceca, čije je punoletstvo ekranizovano i u njenom spotu za pesmu Babaroga.  

- Kasnije su mi se dogodili veliki koncerti: Marakana, Ušće 1, Ušće 2 i bilo je prelepo slaviti rođendane s mnogobrojnom publikom - setno će folk diva koja ponovo planira spektakl na Ušću. Do tada promoviše duetsku pesmu sa Acom Lukasom pod nazivom Ne zanosim se ja i raduje se nekim malim privatnim pobedama.

- Ne smem da vam kažem šta sam poželela sebi za rođendan jer mi se onda želja neće ostvariti - iskrena je Ceca koja je goste u svojoj vili počela da dočekuje 14. juna od 21 sat. 

- Ovo mi je bila najopuštenija zabava do sada. Đuskali smo, družili se i pevali do zore - prepuna je utisaka popularna pevačica na čijoj proslavi se našao i Zvezdan Terzić čija deca se zabavljaju sa njenim naslednicima.

Njegov ulazak u klub u kom je Ceca napravila žurku porodični di-džej Mile ispratio je pesmom Vidimo se, daso.

Među gostima su bili i fotograf Miloš Nadaždin, Cecin stilista Stefan Orlić, dugogodišnji prijatelji Predrag Danilović, Saša Vidić, Marina Tucaković, Marijana Mateus, Damir Handanović, Dajana i Žika Jakšić, Nebojša Bojović, Sonja Vuksanović i mnogi drugi.


Na meniju prelepo serviranog švedskog stola našle su se tradicionalne srpske đakonije, jagnjeće pečenje spremano u njenoj rodnoj Žitorađi, veliki izbor salata, sezonsko voće. Torti ukrašenoj jagodama najviše su se obradovali Cecin sestrić Viktor i sestričina Helena dok su jednoipogodišnji blizanci Ilija i Petar još mali za ovakvu zabavu.

Za jednim od stolova provodilo se veselo društvo sa Anastasijom i Kostadinom i Mašom i Veljkom. Društvo im je pravila i Anastasijina kuma i drugarica Luna Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas. Ceca je za svoju dušu di-džeju naručila pesmu Nagovori koja je zbog stiha Nagovori majka svog jedinca da se ženi, na noge odmah podigla Veljka Ražnatovića.

- Deca bi volela da je u našoj kući svaki dan žurka, nije im toliko bitan povod - šeretski će zvezda koja na kraju ipak nije mogla da sakrije zadovoljstvo zbog činjenice da je još jednom prijatelje ugostila na najlepši način.

- Moja prijateljstva traju zaista dugo, nemaju instant karakter. Zbog toga je atmosfera na zabavama u mom domu svakog puta sve bolja i bolja jer se moji prijatelji međusobno dobro poznaju i prija im takvo društvo - priča Ražnatovićeva koja nije naročito promenila prioritet nakon četrdesete. 

- Slavila sam četrnaesti, a ne četrdeseti rođendan. Svaki dan živim najbolje što mogu a vreme provodim s ljudima do kojih mi je stalo i s kojima mi je lepo. To je ujedno i jedan od mojih recepata za sreću. Sama sam odlučila da živim povučenim životom, onoliko koliko je to moguće i uživam u svojoj privatnosti. Ipak, proslava rođendana je izuzetno lep povod a pošto sam osoba koja nema šta da krije u bilo kojoj situaciji, deo atmosfere podelila sam sa odabranim medijima među kojima je i magazin Story - zaključuje uz osmeh folk zvezda koja je na zabavi blistala u izazovnoj crvenoj haljini. 

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker