Porodično: Dok Sergej Ćetković hrani ćerke, supruga odmara (FOTO)

0
Porodične fotografije Sergeja Ćetkovića retko su viđene u javnosti, ali mi vam pokazujemo kako oni uživaju na Crnogorskom primorju.

Pop pevač Sergej Ćetković iskoristio je pauzu između nastupa na Crnogorskom primorju da uživa sa suprugom Kristinom i ćerkama Lolom i Milom. 

Koliko je jak Sergej, pogledajte OVDE.

Oni su rešili da sebi daju oduška, pa su prethodnih nedelju dana proveli na plažama u Herceg Novom, gde će ostati do sutra. 

Kakve utiske je Sergej poneo sa ovogodišnje Evrovizije, pogledajte OVDE.

Inače, u ovom mestu Sergej je učestvovao na rođendanskoj žurki festivala Sunčane skale. Iako su retke situacije u kojima mogu biti uslikani članovi porodice Ćetković, paparaco Kurira uspeo je da ih ulovi u jednom restoranu za vreme ručka. 

Dok je pevač hranio svoje mezimice, njegova lepša polovina je razgovarala sa prijateljicom, koja im je tom prilikom pravila društvo za stolom.

Komšije na zanimljiv način pozdravljaju Sergeja, pogledajte i kako.

- Sergej već neko vreme boravi na moru, a pauzu između nastupa koristi da bi se posvetio supruzi i ćerkama. Budući da je nastupao na revijalnoj večeri festivala Sunčane skale, on je odlučio da u Herceg Novom nastavi da odmara do kraja nedelje, a nakon toga dolazi u Beograd zbog poslovnih obaveza - priča naš izvor blizak popularnom pevaču.

makonda-tracker