Sindi: Ne interesuju me Nikoline optužbe, uživam sa Petrom

0
Bivši muž Ivane Stamenković Sindi optužuje je da se bavila modelingom dok se vodila borba oko starateljstva, a Ivana kaže da je njegove priče sada ne dotiču i da je srećna provodeći vreme sa svojom ćerkom.
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Facebook
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Facebook

Nikola Pavlović, sa kojim je Sindi bila u braku a s kojim se sada bori za starateljstvo nad ćerkom Petrom, izjavio je kako je Sindi modelsovala po Dubaiju dok se on borio za dete, ali i da je odbila da se podvrgne pregledu u psihijatrijskoj ustanovi Laza Lazarević.

Kako je protekao prvi susret Petre i Sindi posle razdvajanja, pogledajte OVDE.

Nekadašnju modelsicu su reči bivšeg supruga samo nasmejale. Ona kaže kako je teško radila da bi ćerki obezbedila privatno obrazovanje, ali i da se ne obazire na Nikolu.

- Šta ima loše u tome što sam se bavila modelingom u Dubaiju da svom detetu obezbedim dobru školu? Petra ide u francusku školu koja mesečno košta 400 evra. Njen otac za nju mesečno izdvaja 30.000 dinara. To nije dovoljno za dete - kaže Sindi.

Za šta je Sindi optužila bivšeg supruga, pogledajte OVDE.

Ona tvrdi da je Pavlovićeva priča da je odbila psihijatrijsku procenu potpuno netačna.

- Ustanova Laza Lazarević je poslala zvanično saopštenje sudu da ne želi da stane iza procene privatnog veštaka kojeg je Nikola svojevremeno angažovao - kazala je.

Podsetimo, sud je nedavno privremenom merom Petru dodelio ocu, a Sindi može da je uzme svakog drugog vikenda i jednom nedeljno na dva sata.

Kako je izgledao poslednji zajednički dan Petre i Sindi, pogledajte OVDE.

Pošto je u toku letnji raspust, po zakonu dete njegovu polovinu može da provede sa majkom, pa će tako Petra i Sindi biti zajedno narednih mesec dana.

- Moja Petra je sada kod mene. Izlečila sam je, jer ju je otac potpuno zapustio i uživamo u zajedničkom vremenu - rekla je Sindi.

 

 

(Izvor: Blic)

makonda-tracker