Udaje se Ljuba Pantović

0
Ljuba Pantović, instruktorka fitnesa i višestruka evropska šampionka u kik-boksu, televizijskoj publici se predstavila u rijalitiju Farma, tokom kog se u njenom privatnom životu dogodio potpuni krah.
Ljuba Pantović, Foto: Story arhiva
Ljuba Pantović, Foto: Story arhiva

Ljubina maloletna ćerka ostala je u drugom stanju sa majčinim partnerom, reagovao je i sud, koji je naložio da produkcija učesnici saopšti šta se napolju dešava.

Ljuba je tek po izlasku iz rijalitija saznala da će postati baka u 34. godini, a njen bivši dečko kasnije je uhapšen zbog pokušaja ubistva.

Kako se Ljuba osećala kada je postala baka, pogledajte OVDE.

Njena maloletna ćerka rodila je zdravu devojčicu.

Pantovićeva je za otkrila i lepe vesti iz svog privatnog života - udaje se za biznismena Mirka Perića iz Geteburga.

- Upoznali smo se u decembru prošle godine, i planule su emocije. Mirko mi je priredio iznenađenje kada me je zaprosio, izvukao me je sa treninga i izveo napolje gde je stajao motor sa crvenim ružama, i kasnije smo otišli u jedan restoran gde me je zaprosio - rekla je Ljuba.

Šta Ljuba kaže o hapšenju nsvog bivšeg dečka, pogledajte OVDE.

Bivša učesnica Farme kaže da će i svadba biti iznenađenje, a da li planira da se opet ostvari u ulozi majke, želi da ostane tajna.

Pantovićeva, inače, od razvoda ima starateljstvo nad obe ćerke, a nedavno je postala i zvanični staratelj unuke Magdalene jer njena majka još uvek nije napunila 18 godina.

makonda-tracker