Dobro jutro vam žele Merjem Uzerli i Bijonse sa svojim ćerkicama

0
Preslatke fotogarfije glumice i pevačice sa svojim ćerkicama, izazvale su pregršt pozitivnih komentara na društvenim mrežama Facebook i Instagram
Bijonse, Merjem Uzerli, foto: Instagram, Facebook
Bijonse, Merjem Uzerli, foto: Instagram, Facebook

Merjem Uzerli i Bijonse obožavaju da se fotografišu sa svojim ćerkicama Larom i Blu Ajvi, kao i da dele neke od privatnih, najslađih trenutaka sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Tako, glumica i pevačica nisu mogle da odole, a da ne objave fotografije na kojima se vidi koliko su njihove ćerkice neodoljivo slatke.

Kako Merjem uživa sa svojom ćerkicom po lepom danu pogledajte OVDE.

Naime, Merjem je podelila fotografiju na kojoj izviruju malene noge Lare u pidžami, iznad njenih, a putem te fotografije nam je Merjem poželela i dobro jutro.

Kada će se prvi put Lara naći u naručiju svog oca, saznajte OVDE.

Iako Merjem nije odlučila da nalakira nokte ćerkici, to je svojoj Blu Ajvi učinila Bijonse. Fotografijom na Instagramu na kojoj poredi svoje ruke sa ćerkicinim obradovala je mnoge fanove, a neki su je i kritikovali da je možda prerano da lakira nokte svojoj malenoj.

Kako je Bijonse sveti svom suprugu Džej-Ziju zbog prevare, pogledajte OVDE.

Bijonse možda brine o noktima svoje ćerke, ali ne i o kosi! Nekoliko hiljada ljudi je potpisalo peticiju da pevačica očešlja Blu Ajvi, a o čemu je reč pročitajte OVDE.

 

makonda-tracker