Majka Tanje Savić: Sine, što nas blatiš?

0
Pevačicina majka ne veruje da je ćerka izjavila da su joj oteli kuću, tvrdi da je to laž, jer ključevi su kod nje i može da je proda.
Tanja Savić, Foto: Instagram
Tanja Savić, Foto: Instagram

Poznata pevačica Tanja Savić ispričala je kako je davala novac roditeljima, od čega su oni kupili kuću i prepisali je na ime nejnog oca i zbog toga ona ne može da je proda.

Kako je počela cela ova porodična drama, pogledajte OVDE.

Ona je navela i da je ključ kod njenih roditelja, te da joj je ta nekretnina potpuno nedostupna i ako je plaćena od njenih para.

- Ne znam da li je Tanja to uopšte i rekla, svi često izmišljaju. A i ako jeste, naše je da o tome sa njom porazgovaramo, nemam nameru da se prepucavam sa sestrom preko novina. Nama je bitna slika, to pogledamo a šta piše toliko i ne čitamo - rekla je Tanjina sestra.

Nakon toga, oglasila se i Tanjina majka Živana kojoj smo objasnili šta je Tanja rekla u intervjuu.

Sa kime Tanja sprema duetsku pesmu, pogledajte OVDE.

- Ma laže bre! To nije istina! Zbog koje kuće? Pa to je njeno. Kakav ključ? Ja uzela ključ? Gluposti. Ključ od kuće je kod nje. Mi jesmo kupili kuću kada ona nije bila tu i prepisali je na Stanišino ime, ali kuća je njena - rekla je Tanjina mama i dodala:

- Možda vi sve lažete, otkud ja znam. Ja sam sa njom u kontaktu i pitala sam je za taj intervju, a ona je rekla Nisam mama ništa rekla, sve su izmislili. Ja njoj verujem.

Šta fali u porodici Tanje Savić, pogledajte OVDE.

Kada su joj objasnili da je u intervjuu izneto mnogo informacija koje ne mogu baš da se izmisle, mama Živana je nastavila:

- Ako nije izmišljeno, onda ona laže. Ključevi od kuće su kod nje i može da je uzme kad god hoće, Vidite da mi i ne živimo tamo. Sad moram da idem - završila je ona.


(Izvor: Puls)

makonda-tracker