Saša Kovačević otišao sa Pinka?

0
Popularni pevač Saša Kovačević u poslednje vreme sve se manje pojavljuje na televiziji Pink, a razlog toga je sukob sa glavnim ljudima ove televizije.
Saša Kovačević, Foto: Story arhiva, Instagram
Saša Kovačević, Foto: Story arhiva, Instagram

Kako saznajemo, Mitrovići su zaratili sa Kovačevićem jer je odbio da učestvuje na Pink festivalu, i od tog trenutka za njega nema mesta na ovoj televiziji.

Šta je Saša dobio prvi od cele naše estrade, pogledajte OVDE.

- Saša je uvek bio korektan prema Televiziji Pink, jer je oduvek imao sa njima dobru saradnju. Međutim, nedavno je došlo do sukoba između njega i čelnika Pinka zbog čega on više ne učestvuje u njihovim emisija. Milica i Željko su želeli da se na njihovom festivalu pojavi i Saša Kovačević, ali kada je saznao ko sve učestvuje, on je ovu ponudu odbio.

Da li ste čuli najnoviju Sašinu pesmu? Ako niste, poslušajte OVDE.

Njih dvoje su se tada strašno naljutili i odlučili da za njega više nema mesta u njegovim emisijama. Već neko vreme on se ne pojavljuje u televizijskim projektima Pinka, što su gledaoci i mogli da primete - izjavio je izvor blizak pevaču i dodao da Kovačević trenutno razmišlja samo o promociji svoje nove pesme.

Da li Saša misli da je spreman za ženidbu, pogledajte OVDE.

- Pošto nije u dobrim odnosima sa čelnicima ove televizije, Kovačević je odlučio da se njegov novi spot za pesmu Noć do podne premijerno pusti u emisiji Ekskluziv na Televiziji Prva. I ova situacija koja je naljutila Milicu i Željka, koji su po tom pitanju dosta sujetni, ali se Saša ne obazire previše na takve stvari, a trenutno mu je najveća preokupacija promocija nove pesme. Iako je pesma već naišla na dobre kritike, Kovačević želi da ona prestigne uspeh prošlogodišnjeg letnjeg hita Slučajno - kaže izvor blizak pevaču.

 

(Izvor: Alo)

makonda-tracker