Kristina Kovač povodom ljubavnog pisma: Ljubav je univerzalan jezik, kada njime govoriš, ceo svet te razume

0
Kantautorka Kristina Kovač oglasila se povodom ljubavnog pisma koje je privuklo veliku pažnju javnosti
Kristina Kovač i Danijel Brakusa, Foto: Story arhiva
Kristina Kovač i Danijel Brakusa, Foto: Story arhiva

Naime, ljubavno pismo koje je Kristina Kovač javno uputila svom izabraniku Danijelu Brakusu naišlo je na veliki broj pozitivnih komentara, a mediji su u najkraćem roku preneli čitav tekst.

Ljubavno pismo koje je napisala Kristina pročitajte OVDE.

Kristina je, kada su se slegli utisci, odlučila da se povodom toga javno obrati. Tekst prenosimo u celosti:

- Moram nešto da vam kažem. Koliko god moja inicijalna reakcija na objavljivanje sadržaja mog bloga na net portalima i u medijima bila negativna, a bila je, strašno sam prijatno iznenađena količinom ljudi koja mi se obratila što putem poruka, što lično - u banci, u opštini, na ulici, sms-om, iskazujući ogromnu dozu ganutosti i razneženosti na ono što sam napisala....

Meni je u isto vreme i neobično i jako drago da sam izazvala tako jaku reakciju na nešto što je u biti bilo deljenje mojih osećanja sa onima od vas koje je zanimalo to da pročitaju... to je samo znak da je ljubav univerzalan jezik, i da kada njime govoriš, ceo svet te razume... Osim namćora, naravno.

p.s. suvišno pominjati, ali moram zbog gore pomenutih, ko zna i malo o meni, zna da cilj mog posta nije bio završavanje mojih osećanja u tabloidima i samopromocija, već deljenje sa ljudima koji posećuju taj isti blog... da bude jasno - napisala je Kristina.

makonda-tracker