Koje su to uloge koje su umalo upropastile holivudske glumce?

0
Koliko god da su dobri glumci, pojedine uloge im nisu legle, te se i baš nisu proslavili u ovim filmskim ostvarenjima
Šon Koneri, Dženifer Lopez, Kevin Kostner, foto: Profimedia
Šon Koneri, Dženifer Lopez, Kevin Kostner, foto: Profimedia

Mnoge holivudske zvezde postale su popularne zahvaljući brojnim filmovima u kojima su glumili do sada. Međutim, uloge u nekim ostvarenjima, koja nisu prošla dobro na biskopskim blagajnama, unazadile su karijere nekih filmskih superstarova.

Šon KoneriLiga izuzetnih džentlmena

Ovaj naučno-fantastični blokbaster sa superherojima trebalo je da napravi pravi bum u Holivudu, međutim, doživeo je fijasko i imao loše kritike. Posle ovog ostvarenja, Šon Koneri, koji je igrao glavnu ulogu u navedenom filmu. je odlučio da se penzioniše.

Kevin Kostner Vodeni svet

Ostvarenje iz 1995. godine, u kome Kevin tumači lik mornara mutanta, takođe je obećavalo. Vodeni svet je izuzetno loše ocenjen, čak je i probio planirani buždet, očajno je prošao na blagajnama, a Kostnerova karijera je od tada je počela da ima silaznu putanju.

Dženifer LopezGigli

Džej Lo je u ovom filmu iz 2003. godine igrala sa svojim tadašnjim emotivnim partnerom Ben Aflekom. Ovo ostvarenje je naišlo na loše kritike, a posle ove romantične komedije, Lopezova se okrenula muzičkoj karijeri.

Majk Majers Ljubavni Guru

Film u kome glavnu ulogu tumači poznati američki glumac nije ispunio očekivanje a kritičari su istakli da je Majers, koji je bio i producent Ljubavnog Gurua, loše odradio posao i da u njegovom delu ima previše nepotrebnog nasilja.

Izvor: Telegraf

makonda-tracker