EKSKLUZIVNO: Saša Milošević Mare postao tata: Ovo je jedno sjajno iskustvo!

1
Poznati kompozitor zajedno sa suprugom sa nestrpljenjem je isčekivao rođenje deteta i čekanju je konačno došao kraj - dobili su sina

Saša Milošević Mare i njegova supruga, članica grupe Beauty Queens, Ksenija Milošević danas su postali roditelji malenog dečaka. Kako Story.rs ekskluzivno saznaje porođaj je dobro protekao, a dečak koji treba da dobije ime Vanja težak je 3,750 kg i dugačak 51 cenitmetar.

-  Ne verujem da se osećam dobro kao moj sin, ali sve je proteklo kako treba. Mama i on su su super, sve je išlo prirodnim putem. Jedno sjajno iskustvo za sve nas - sa velikim uzbuđenjem Mare je prokomentarisao porođaj za Story.rs.



- Ksenija nije nimalo razmažena trudnica. Vrlo je aktivna i sve joj ide od ruke. Nema nikakve tegobe, radi punom parom. Ma, ona je najbolja žena na svetu - rekao je Mare za vreme petog meseca trudnoće svoje supruge.

Pročitajte intervju koji je Mare dao za magazin Story

Poznati par čuvao je svoju privatnost u toj meri da su se venčali u svom stanu daleko od domašaja i od najupornijih paparaca.



- Vrlo smo srećni što ćemo dobiti dete. Još ne znamo pol bebe, a voleli bismo malo više da bude ćerka, jer već imam dva sina. Ipak, najbitnije je da sve protekne kako treba i da dete bude zdravo. Ljubavi mu neće faliti, i ako bude sin - rekao je Milošević pre nekoliko meseci, koji iz prvog braka ima sinove Ognjena i Luku.

Vladimir Petković

 

makonda-tracker