Drogirana Anđelina Džoli na naslovnoj strani američkog tabloida!

0
U National Enquirer-u osvanule su slike na kojima se vidi kako holivudska glumica izgleda pod dejstvom nedozvoljenih supstanci
Anđelina Džoli, foto: National Enquirer
Anđelina Džoli, foto: National Enquirer

Glumica Anđelina Džoli nikada nije krila da se početkom devedesetih drogirala, ali sada prvi put imamo priliku da vidimo šokantne fotografije glumice dok je konzumirala kokain i heroin!

Za koju ulogu je Anđelina rekla da će joj piti poslednja u karijeri pročitajte OVDE.

- Njeno lice je bilo neverovatno mršavo i izmučeno, a tragovi od uboda igala su bili svida po njenim rukama - rekao je diler Frenklin Mejer koji je, kako tvrdi, početkom devedesetih prodavao heroin i kokain poznatoj glumici

Američki tabloid National Enquirer je objavio desetak slika koje, u stvari, preedstavljaju samo isečke iz videa kojo je snimio diler Frenklin Mejer, koji je, kako kaže prodavao drogu Anđelini.

Da li je Anđelina na pragu anoreksije, procenite sami na osnovu OVIH slika.

- Prodavao sam joj kokain i heroin. Jednog dana sam poneo svoju kameru i kada sam stigao dao sam joj drogu, a ona mi je platila. Njeno lice je bilo neverovatno mršavo i izmučeno, a tragovi od uboda igala su bili svida po njenim rukama. Dok sam je snimao ispričala mi je da njen tadašnji dečko (kasnije i suprug) Bili Bob Tornton ima penis kao konj! Sigurana sam da ona i danas razmišlja o njegovom ponosu i da sam na mestu Breda Pita, ne bih baš bio presrećan zbog toga – izjavio je Mejer.

Inače, trenutno je aktuelnan film Grdana, u kojem Anđelina tumači glavnu ulogu. Pogledajte trejler:

Izvor: Telegraf

makonda-tracker