Čudo: Muzika Bruna Marsa je probudila iz kome (FOTO+VIDEO)

0
Popularni pevač na koncertu u Klivlendu otpevao je svoj hit devojci koja se nedavno probudila iz kome, kako kaže, zahvaljujući njegovim pesmama
Bruno Mars; foto: Instagram
Bruno Mars; foto: Instagram

Mlada devojka Zumaja Torp doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je tragičnim okolnostima izgubila majku i dve mlađe sestre, dok njoj niko nije davao velike šanse za oporavak, pošto se nije budila iz kome.

Medicinske sestre tokom oporavka Zumaje, puštale su joj pesme, a jedino je reakciju pokazivala na one koje izvodi Bruno Mars. Kada su to uočile, svakodnevno su joj puštale njegove pesme.

Posle izvesnog vremena pravo čudo se dogodilo kada se mlada tinejdžerka probudila iz kome, a njena baka Ronda ubeđena je da su razlog tome hitovi Marsa.



- Apsolutno sam ubeđena da su je te pesme vratile u život – rekla je Ronda, a sa ovom teorijom se slažu i doktori koji su je lečili.

Za ovaj slučaj čuo je i sam pevač pa je Torpovu pozvao na svoj koncert koji je održao u Klivlendu. Pred više od 20.000 posetilaca samo za Zumaju otpevao je hit Just The Way You Are. Publika je u prvi mah bila iznenađena kad je pevač na binu izveo devojčicu ali i pustio video u kome medicinsko osoblje i Zumajini rođaci objašnjavaju šta su njegove pesme uradile. Reakcije su bile više nego pozitivne.

Mlada Zumaja se trenutno uspešno oporavlja od posledica saobraćajne nesreće i počinje polako ponovo da hoda.

Pogledajte dirljivu scenu sa koncerta:

makonda-tracker