Forbs: Bijonse je najmoćnija na svetu!

0
Magazin Forbs objavio je listu najmoćnijih svetskih zvezda, a prvo mesto ove godine zauzima slavna pop zvezda
Bijonse; foto: Profimedia
Bijonse; foto: Profimedia

Bijonse je sa Džej Zijem na svojoj poslednjoj turneji zaradila 2.4 miliona dolara po nastupu, a ukupno je imala  95 koncerata.  U periodu od godinu dana, odnosno od 1. juna 2013. do 1. juna 2014. godine zaradila je 115 miliona dolara.

Saznajte ko se iz Srbije našao na Forbsovoj listi najbogatijih prošle godine

Na drugom mestu je slavni dvometraš, košarkaš Lebron Džejms, koji je u protekloj godini uvećao svoj račun za 72 miliona dolara.



Na trećem mestu je Doktor Dre koji je za godinu dana zaradio čak 620 miliona dolara! Ovo je inače najveća cifra do sada na Forbsovoj listi poznatih likova. A ova lista najmoćnijih se inače se ne pravi samo po zaradi, već i po popularnosti i pojavljivanju u medijima. Na četvrtom mestu je Opra Vinfri.

Ova devojka preti da postane prvi milijarder među supermodelima

Posle Opre je još jedno televizijsko lice, Elen Dedženeres koja je na 5. mestu, zatim suprug najmoćnije slavne osobe, Džej Zi, ove godine je na šestom mestu. Flod Mejveder, sportista, našao se na 7. mestu, dok tek osmo mesto zauzela je kontroverzna Rijana. Na devetom je prati njena koleginica Keti Peri, a na desetom je Robert Dauni Džunior.

makonda-tracker