Magični napitak Viktorije Bekam: Ovako ona održava vitku liniju!

0
Iako je verovatno da je lepa modna dizajnerka prirodno mršava, svojim obožavaocima na Twitter-u otkrila je i kako odžava svoju krhku građu
Viktorija Bekam, foto: Instagram
Viktorija Bekam, foto: Instagram

Iako je vlasnica modnog brenda i bivša Spajsica, Viktorija Bekam, svog svoje posebnosti i izraženog smisla za humor jedna od najvećih miljenica poznatih, mnogi joj zameraju preteranu opsesiju dijetama, a mnogi se i zgražavaju nad fotografijama njene krhke siluete.

Zašto modna dizajnerka ne brije noge, pročitajte OVDE.

Iako je na mnoge kritike često odgovarala tvrdnjom kako je jednostavno prirodna mršavica, Viktorija je na svom Twitter-u otkrila kako ustvari održava svoju, ionako premršavu liniju, koja će se graniči sa anorkesijom.

Zašto se Viktorija nikada ne smeje, pročitajte OVDE.

Viktorija koristi sirup Bee Panacea koji proizvodi Virgin Raw Food, a sastoji se od mešavine dvadeset vrsti superhrane i bilja, a stranica proizvođača magičnog napitka tvrdi da proizvod jača metabolizam, optimizira probavu, uklanja toksine, povećava izdržljivost, mentalu bistrinu i čisti kožu.

Ipak, ništa bez redovnih vežbi i trčanja svakog jutra od 6h ujutru, kako po stazi, tako i za svoje četvoro dece, koje ima sa Dejvidom Bekamom.

Viktorija koristi svaki trenutak da vežba, čak i kada radi, što dokazuje OVA fotografija.

 

makonda-tracker