Mirza Selimović: Još sam u šoku

0
Pobednik ovogodišnjeg takmičenja za zvezdu Granda, Mirza Selimović, još uvek nije svestan pobede koju je osvojio isključivo svojim glasovnim sposobnostima.

Nakon što je postao bogatiji za cd i nekretninu u Beogradu, kaže da je još uvek u šoku i da ne zna koga će useliti u stan.

- Ne znam koga ću uselii u stan. Još uvek sam u šoku zbog svega što se desilo. Mora da se slegne sve - rekao je Mirza koji je, kako kaže,ostvario svoj san.

- Milion nekih osećaja pomešanih. Ne znam šta bih vam reko. Ja sam presrećan. Ma i više od toga. Ovo je bilo ostvarenje mog dečačkog sna. I da je Miloš Vujanović pobedio, isto bih bio srećan. Ja bih tada autom došao po njega i otišli bi smo na neki splav. Tako smo se dogovorili. Ko osvoji automobil ide po ovog drugog. Sada će on morati da dođe po mene - priča pobednik koji o nikako nije očekivao.

Pogledajte kojom pesmom je Mirza osvojio sve. 

- Nisam očekivao. I kada sam se prijavio, prijavio sam se da bi video koliko mogu i da pokušam da doguram što dalje, da se predstavim u što boljem svetlu. .. Divan je osećaj kada znate da imate veliku podršku ljudi odavde, ali i iz Bosne i Hercegovine, iz dijaspore.

Mirza smatra da je osvojio publiku odabirom dobrih pesama.

- Birao sam pesme po svom senzibilitetu i vokalnom aparatu. Nema smisla birati pesme koje ti ne leže. Mnogi su se zeznuli izborom pesama. Ja sam imao sreću da uvek odaberem ono što mi najbolje leži.

 

(Blic)

makonda-tracker