Bijonse i Džej Zi potvrdili krizu u braku?

0
Bijonse i Džej Zi trenutno se nalaze na zajedničkoj turneji, gde su otkrili da će u toku nje voditi odvojene živote.
Bejonse, Foto: Profimedia
Bejonse, Foto: Profimedia

Naime, u toku turneje On the Run, oni će se navodno viđati samo na sceni, putovaće odvojeno i biće smešteni u odvojenim sobama.

Pogledajte zbog koje devojke je došlo do problema u braku.

Izvor koji je dobro obavešten o ovom paru, rekao je:

- Možda dele scenu, ali će živeti odvojene živote sve dok turneja traje. Tenzija među njima je ogromna, pa će putovati odvojeno, biti smešteni u različitim hotelima i imati posebnu pratnju. Takođe, imaće i odvojene garderobe pa će zajedno biti samo dok nastupaju.

Poznati par koji iz zajedničkog braka imaju ćerku Blu Ajvi, od nedavno postao je predmet neverstva, a izvor tvrdi da su zbog toga izgubili međusobno poverenje.

Pogledajte peticiju pokrenutu protiv Bijonse.

- Oboma im se nije išlo na turneju. Otkazivanje nije bilo moguće, pa na površini izgleda kao da je sve u redu, ali zapravo se oboje bore sa velikim problemima izazvanim glasinama o prevari. Džej Zi je da Bijonse potpuni pristup svojim porukama i mejlovima, ali ni to ne pomaže - otkrio je izvor blizak paru.

Uprkos svemu ovome, Bijonse i Džej Zi na sceni izgledaju savršeno i veoma profesionalno, pa su čak publici na prvom koncertu i prikazali video sa njihovog tajnog venčanja.

Pogledajte video sa tajnog venčanja ovog slavnog para.

makonda-tracker