Kristina Kovač: Javno ljubavno pismo svom izabraniku

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Maki

29-06-2014 22:34h
Bespotrebno da se dijeli sa cijelim svijetom iako vjerujem u svaku ovu rijec jer je sve to tako kad nekoga volis!

Gaga

02-07-2014 21:32h
Ovo je prelepo,osecajno i iskreno,osecam njenu srecu kao svoju i zelim joj sve najlepse.

Danica

02-07-2014 18:00h
Zašto smatrate da je nepotrebno? Mnogi su imali potrebu da svoju ljubav preliju u prozu i stihove, zašto ova srećno zaljubljena žena to ne bi učinila? Tako je malo lepih i nadahnutih tekstova, a ovaj vraća veru u pravu ljubav! Želim im da dosanjaju svaki svoj san!

rale

02-07-2014 18:50h
Blago coveku koji ima ovakvu zenu pored sebe.. i da ima kome da uzvrati,,,

Mariie

04-07-2014 09:54h
Nepotrebna izjava za javnost.Kao podloga za literaturu-dobro- vidi se,da je ljudsko biće mnogo podložno nivou endokrinih hormona,koji kad su na prevelikoj visini izbrišu granice podnošljivog.Inače,volim Kristinine pesme i nju.Iako nije svesna,ovo je pomalo nerealno stanje.

jos malo pa vikend

02-07-2014 08:44h
bas tako. skroz nepotrebno.

esmeralda

06-07-2014 02:45h
Wauuuuuuuuu,text je odlican..Zbilja bih trebali cesce izgovoriti te rijeci tako kratke a tako divne..Volim te..

Branka

19-10-2016 21:35h
Pametna, lepa, hrabra i postena zena, drago mi je sto je srecna, ma srecna sam sto je srecna!!! A on zaista jak i mastovit muskarac koji ume da voli a ima i koga: Kristinu i Taru. Knjiga joj je vise nego dobra a spoj njihovih mastarija i stvarnog zivota treba da pise mnogo knjiga.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: