Novakovu svadbu prenosiće samo strani mediji, sav novac u humanitarne svrhe

0
Svadba Novaka Đokovića i Jelene Ristić izaziva mnogo pažnje, kako naših, tako i stranih medija. Strani mediji su dobili dozvolu za praćenje ceremonije, ali uz veliku novčanu nadoknadu koja će biti uplaćena na račun Novakove fondacije.
Novak Đoković i Jelena Ristić, Foto: Profimedia, Twitter
Novak Đoković i Jelena Ristić, Foto: Profimedia, Twitter

Pripreme za svadbu Novaka Đokovića i Jelene Ristić, koja će biti održana 9. i 10. jula na Svetom Stefanu, privode se kraju, a svaki detalj je unapred organizovan.

Kako i zašto je Novak udario novinara, pogledajte OVDE.

Predstavnicima sedme sile iz Srbije ulaz će biti zabranjen, a zaposleni na ovom crnogorskom poluostrvu i svi oni koji učestvuju u organizaciji potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskreciju i neće moći na društvenim mrežama da objavljuju ništa s događaja, jer će u suprotnom platiti veliku novčanu kaznu.

- Niko od domaćih medija nije dobio dozvolu da bude na svadbi, već će fotografije moći da preuzimaju od kolega iz inostranstva – kaže izvor.

Uz čije hitove će pevati na svadbi, pogledajte OVDE.

Prava za ekskluzivno praćenje svadbe koštaće kolege iz sveta nekoliko hiljada evra, koje će otići u humanitarne svrhe na račun fondacije Novaka Đokovića.

- Za zaposlene koji budu radili svadbu važe posebna pravila. Upotreba mobilnih dozvoljena je samo van sale u kojoj će biti organizovana svadba. Iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno i svako ko to uradi biće rigorozno kažnjen – kaže izvor.

(Izvor: Telegraf)

makonda-tracker