Slavica Ćukteraš: Još sam mlada za ulogu supruge

0
Uprkos snažnoj vezi na daljinu sa italijanskim umetnikom Marčelom Bedonijem, folk pevačica Slavica Ćukteraš još ne planira brak jer smatra da je nespremna za odgovornost koju sa sobom nosi zasnivanje porodice
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Popularna folk pevačica, dvadesetčetvorogodišnja Slavica Ćukteraš i svojim trećim albumom Ekskluziva izazvala je veliku pažnju javnosti, a gotovo sve njene nove pesme vrlo brzo postale su slušane. Upravo to je razlog zbog kog će ova zgodna brineta leto provesti na nastupima širom Srbije i Crne Gore, dok će tek na jesen dati sebi oduška i sa svojom jačom polovinom, italijanskim operskim pevačem Marčelom Bedonijem, sa kojim je u vezi godinu dana, otići na zasluženi odmor.

- Ne smeta mi što ovog leta neću uživati na moru jer sam srećna zato što je publika zavolela moje nove pesme tako da ću tokom čitavog jula i avgusta nastupati. Uglavnom ću pevati na Crnogorskom primorju, ali  i u Srbiji i u zapadnoj Evropi, a jedna od najslađih obaveza biće mi da izaberem dobru pesmu za ovogodišnji Grand festival na kojem ću sa zadovoljstvom ponovo učestvovati u oktobru - kaže atraktivna Šapčanka koja proteklih meseci ne prestaje da iznenađuje javnost promenama svog imidža.

Između ostalog, temperamentna pevačica izazvala je veliku pažnju medija i na finalu ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda u Beogradskoj areni kada se pojavila u provokativnoj haljini ispod koje prema pisanju mnogih tabloida nije nosila donji veš.

- Odavno ne obraćam pažnju na takve stvari, a sporne fotografije nisam videla tako da ne mogu da ih komentarišem. Ne smeta mi takva vrsta eksponiranja, saživela sam se sa tim i jedino mi je važno da slične situacije ne mogu da me povrede ili na bilo koji način utiču na moj život i karijeru - odlučna je Slavica.

Provokativne fotografije nisu ugrozile ni besprekornu romansu između Slavice i četrdesetjednogodišnjeg italijanskog umetnika Marčela sa kojim se pevačica raduje svakom novom danu. Iskrene emocije koje su ih čvrsto spojile dovoljne su za prevazilaženje svih prepreka, a i pored brojnih obaveza koje imaju, oboje vešto uspevaju da održe vezu na daljinu i pronađu vreme da se posvete jedno drugome.

- Naravno da ću se tokom leta viđati sa Marčelom iako ne onoliko koliko bih to želela. Nas dvoje sa nestrpljenjem iščekujemo jesen kada ćemo otići na zasluženi odmor - kaže zgodna dama koja i pored velike ljubavi prema svom dečku i dalje ne planira da ozvaniči vezu.

- O braku još ne razmišljam, jer smatram da je još rano za tako nešto. Brak sa sobom donosi veliku odgovornost, a ja u ovom životnom periodu pre svega želim da se posvetim karijeri i nisam spremna da pravim pauzu u poslu kakvu bi zasnivanje porodice zahtevalo. Mislim da ni za veridbu još nije vreme, a što se tiče vereničkog prstena nije mi bitno kakav će biti, jer za mene on predstavlja samo simbol ljubavi koja je najbitnija za svaku vezu - zaključuje Slavica.  

Ivana Nikolić

makonda-tracker