Siniša Mihajlović: Dani porodične sreće

1
Na nedavnu svadbenu proslavu svog mlađeg brata Dražena, fudbalski as Siniša Mihajlović došao je sa suprugom Arijanom i petoro dece koja su jednoglasno donela odluku o imenu svog budućeg brata
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Slavni četrdesetogodišnji fudbalski mag Siniša Mihajlović sa svojom suprugom Arijanom i petoro dece, Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i najmlađim Nikolasom, nedavno je posetio Srbiju kako bi prisustvovao venčanju četiri godine mlađeg brata Dražena i njegove izabranice Jelene, koja će mu kroz tri meseca podariti prvu prinovu. Sedmog juna na svadbi u restoranu Alaska barka na Ribarcu, pokraj Novog Sada, tim povodom okupila se čitava porodica, predvođena Sinišinim i Draženovim roditeljima Viktorijom i Bogdanom Mihajlovićem, a na kojoj je njihov stariji sin Siniša ujedno i bio najveseliji svat.

- Dugo sam čekao i svoje, a kamoli venčanje svog brata. Specijalno tim povodom, u junu sam boravio u Srbiji deset dana, a na Draženovoj svadbi divno smo se proveli - kaže za Story Siniša koji je, iako je u ranoj mladosti mislio da se nikada neće oženiti, sa svojom voljenom Arijanom u srećnom braku već trinaest godina. Nakon višednevnog porodičnog slavlja u Srbiji, maestralni fudbalski as vratio se na apeninsko poluostrvo gde mu se ubrzo pridružio Dražen sa svojom suprugom koja je u šestom mesecu trudnoće.

- Jelena i ja smo medeni mesec proveli u mestu Porto Červo na Sardiniji, i to u Sinišinoj vili Srbija. Odatle nosimo divne utiske i upravo tamo Sinišina deca su odabrala ime za svog budućeg brata koji će na svet doći u oktobru. U opticaju su bila imena Nikolo, Brando i Andrea, a oni su ubedljivim rezultatom od 5:0 odlučili da se moja i Jelenina beba zove Andrea. Želja će im, naravno, biti uslišena ukoliko se lekarske prognoze o polu bebe obistine - kaže Dražen Mihajlović koji se nakon dvanaestodnevnog odmora na Sardiniji odvojio od porodice svog brata i sa svojom izabranicom otišao na dvodnevni boravak u Veneciju.

Nikola Rumenić

makonda-tracker