Branka Cvijanović: Čavić i ja možda opet zajedno...

6
Bosanska TV voditeljka Branka Cvijanović otkriva prave razloge zbog kojih su ona i slavni plivač Milorad Čavić odlučili da prekinu svoju četvoromesečnu vezu
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Četvoromesečna ljubavna romansa između najboljeg srpskog plivača Milorada Čavića i voditeljke banjalučke Alternativne televizije Branke Cvijanović pre dve nedelje doživela je svoj krah. Uprkos spekulacijama da se u njihov odnos umešala treća osoba, odnosno, čuvena odbojkašica Ivana Đerisilo, pravi razlog za ovakav ishod bila je poslovna prezauzetost koja im nije ostavljala prostora za zajedničke trenutke i česta viđanja. I mada je na ljubavni odnos tačka stavljena i pre nego što je uzeo zalet, Branka i Milorad ostali su u korektnim odnosima, a voditeljka ne isključuje ni mogućnost da u budućnosti opet budu zajedno.

- Iznenađena sam koliko se ljudi interesuju za sasvim normalne i uobičajene životne stvari. Užasnuta sam komentarima i izmišljotinama koje su u poslednje vreme napisane o Miloradu i meni, toliko da na momente poželim da više ne radim ovaj posao. Bez obzira na priče kako smo raskinuli zbog toga što se u našu vezu umešala treća osoba, ili varijacije na temu ko je koga šutnuo, sve i da je tako, mi to nikada ne bismo javno pričali. Razgovarajući o budućnosti shvatili smo da nam se planovi ne poklapaju i da smo u narednom periodu i jedno i drugo prezauzeti. Mislim da smo doneli ispravnu odluku i da je to najbolje za nas. Uvek ću mu biti podrška, a znam da će i on meni. Pošto nije bilo nikakvih svađa i teških reči, mi se i dalje čujemo i razgovaramo telefonom - priča Branka.

Uprkos naizgled trenutno nepremostivoj prepreci, voditeljka priznaje da nije sigurna da njih dvoje možda jednog dana obnove svoju vezu i nastave tamo gde su stali.

- Život me je naučio da nikada ne isključujem nijednu mogućnost, tako da to ni sada neću učiniti. Milorad je divna osoba i nikako ne bih volela da nas dvoje izgubimo kontakt i da zauvek ode iz mog života - objašnjava Branka.

Iako njihova veza nije slavno završena, na početku romanse sve je govorilo u prilog priči da će biti najlepša među javnim ličnostima regiona.

- Upoznali smo se sasvim slučajno pre više od pola godine u Beogradu kada smo počeli da se družimo i intezivno čujemo telefonom. U tom periodu nijedno od nas nije želelo da uplovi u ozbiljnu vezu, ali sve se spontano dešavalo i na kraju su se među nama izrodile lepe emocije. Nikako nisam želela da se u javnosti pročuje za nas jer sam pretpostavljala kakve će to posledice doneti. Međutim, kada je Milorad 31. maja došao u Banjaluku da zajedno proslavimo njegov dvadeset i peti rođendan, situacija se otela kontroli i vesti su procurele, što je minimalno uticalo i na donošenje naše odluke o razlazu - završava Branka.

Moni Marković

makonda-tracker