Ceca Ražnatović: Razočarana sam zbog transparenta, ali ću ipak pevati

1
Bez obzira na zahtev Vojvođanske partije, pevačica će večeras nastupati na Petrovaradinu
Ceca Ražnatović; foto: Story press
Ceca Ražnatović; foto: Story press

Peticiju protiv nastupa Svetlane Ražnatović na Tamburica festu potpisalo je u aprilu i oko 10.000 ljudi. Međutim, ona i organizatori ne odustaju.

- Šokirana sam i razočarana. Svako ima pravo na mišljenje, i to nije problem. Bitno je da me ne ugrožava taj neko. Što se tiče peticije, reagovala sam čim se pojavila, i slučaj prijavila policiji. Uprkos tome, večeras ću pevati s mnogo ljubavi i svi ćemo se dobro provesti uz tamburice - kaže Ceca isprovocirana transparentom Tambura i Ceca nisu ista fela, koji su aktivisti Vojvođanske partije juče okačili na novosadski most Duga.

Pogledajte kako je Ceca nedavno proslavila 41. rođendan

Umetnički direktor festivala Jovan Adamov kaže da Cecin nastup nije ni dovođen u pitanje uprkos pritiscima pojedinih interesnih grupa koje se kriju iza slova na papiru, bez pogleda u oči i lica.

- I prethodnih godina smo dovodili zvezde koje imaju malo, ili nemaju nikakve veze s tamburašima, jer na čisto tamburaški festival bi došlo najviše 1.000 ljudi, a to nam nije interes. Ceca će sa prošlogodišnjim pobednicima, grupom Biseri, otpevati tri pesme i videćete da to dobro zvuči
- rekao je Adamov.

(Blic)

makonda-tracker